EU-lipun poltto-ohje

Aattoiltana monin paikoin juhlistetaan Juhannusta uudella euroopppalaisella tavalla, poltetaan kokon sijasta EU:n lippu. Se on paljon helpompi kuin kokon poltto, jopa sisätiloissa voidaan lippu polttaa. Teko symboloi uhria vapaudelle!  Pari käytännön ohjetta on paikallaan:

Suomen lippua ei tietenkään saa polttaa. EUn lipun polttamisessa on hiukan haasteita. Inhottava EU  kuluttajien suojelun takia on määrännyt että huonekalujen ja vastaavien tekstiilien tulee olla palamattomia. Tämä on tietysti hyvä asia mutta demokratian nimissä liput olisi pitänyt jättää ulkopuolelle. Siis EU lippu ei syty tavallisilla konsteilla. Venäjällä tai Kaukoidässä valmistetut liput ovat paljon parempia tässä suhteessa.

Syttyminen ja kunnolla palaminen pitää varmistaa ettei käy nolosti kuten persunuorilla Mikkelin torilla vuosi sitten. Polttamiseen tarvitaan kanisteri bensiiniä tai muuta palavaa nestettä. Lippua pitää liottaa nesteessä varttitunti vaikkapa pesuvadissa . Sittenpä se leimahtaakin iloisesti demokratian kunniaksi!

Hyvää ja demokraattista Juhannusta!

LeoMirala

Elämää 82 vuotta nähnyt originelli evakko, parantumaton humoristi, vääntää juttua vakavistakin aiheista, pahinta on kun joku uskoo niitä, nukutuslääkäri on ollut ainoa joka on saanut ukon hiljennettyä...

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu