Kiitoksia Poliisi ja Ohisalo

50 vuotta sitten Linkola ja Kasvun rajat -kirja ennustivat tulevan ekokatastrofin. Se etenee vääjäämättömästi, harva enää uskoo että se voitaisiin estää. Siksi tuntui hienolta että ilmestyi vihdoin nuorten Elokapina. Vaikka olisi parempiakin keinoja vaikuttaa mutta hyvä alku.

Monet vaativat poliisilta rajuja otteita mielenosoittajia kohtaan. Varsinkin vastamielenosoittajat eli persut arvostelivat poliiseja hävyttömästi ja nimittivät sekä heitä että nuoria mielenosoittajia rikollisiksi. Mutta asiat ovat erilaisia. Ei rakastavat vanhemmat rupea hakkaamaan lapsiaan jos he joskus toimivat vastoin ohjeita.

Vastamielenosoittaja oli kymmenkunta, osa humalassa. Kun poliisisetä talutti yhtä sammumispisteessä olevaa kadulta Paasikiven patsaan jalustalle turvaan, niin yksi jo rupesi huutamaan että nyt ne poliisit alkavat meitä pidättämään. Näissä oikeissa väkivaltaisissa radikaaleissa tulee poliisille olemaan harmia tulevaisuudessa. Siksi on hyvä olla valmiina ja tarvittaessa osoittaa voimaansa.

Parhaa kiitokset Poliisille ja Ohisalolle viisaasta toiminnasta!

+7
LeoMirala
Helsinki

Elämää 83 vuotta nähnyt originelli evakko, parantumaton humoristi, vääntää juttua vakavistakin aiheista, pahinta on kun joku uskoo niitä, nukutuslääkäri on ollut ainoa joka on saanut ukon hiljennettyä...

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu