Mielenosoituksessa

Matkalla mielenosoitukseen kohtasin Helsingin rautatieasemalla Odinin soturit. Tiesin että heitä seuraamalla pääsen perille. Eihän mikään mielenosoitus onnistuisi ilman näitä ammattiosallistujia. Toinen osapuoli poliisi olikin runsaslukuisena paikalla valvomassa Suomen lakia ja järjestystä.

Oli kylmä viima. Ensimmäinen tunti jallitettiin poliisia, mutta nämä eivät olleet halukkaita hakkaamaan osallistujia. Aikaa haaskautui kun yritettiin noudattaa koronan kokoontumisrajoituksia, vain kuusi henkeä saisi olla ryhmässä ja ryhmät parin metrin päässä toisistaan.

Puheista ei tullut tolkkua, sen sijaan monenlaiset kyltit kertoivat mistä on kysymys: Suomi  on ankara  poliisivaltio eikä ole enää sananvapautta, demokratiasta puhumattakaan.

Tässä mielenosoituksessa huomasin ensimmäisen kerran että  venäläiset kantelivat kylttejä joissa vaadittiin demokratiaa ja vapautta. Se on hyvä juttu koska heidän kotimaassaan nämä asiat ovat jo kunnossa. Samanlainen demokratia pitäisi saada meillekin vihdoin.

Huhtikuun 18. päivä piti olla kuntavaalit, mutta taantumuksellinen hallitus peruutti ne. Sen muistoksi järjestetään sinä päivänä seuraava mielenosoitus.

+7
LeoMirala
Helsinki

Elämää 83 vuotta nähnyt originelli evakko, parantumaton humoristi, vääntää juttua vakavistakin aiheista, pahinta on kun joku uskoo niitä, nukutuslääkäri on ollut ainoa joka on saanut ukon hiljennettyä...

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu