Persujen mielenosoitus – mistä kysymys?

  1. Mielensosoitajien oli tarkoitus kertoa päättäjille että koronaa on hoidettu tahallaan väärin. Vuoden karanteenissa kärvistelleenä ja uutisia lukeneena olen taas sitä mieltä että ihan hyvin hallitus on hommansa hoitanut. Miksi niin pienestä pitää mekkaloida? Mistä oikeasti on kysymys?
  2.  Poliisin voiman näyttö tuntuu kohtuuttomalta, kymmeniä poliiseja sekä kuusi ratsupoliisia vain pariasataa huutelijaa vastassa. Mutta miksi sellaista voimaa pitää näyttää?
  3. Itse mielenilmaisut huuteluineen kohdistuivat esivaltaan, poliisin pitää tulla kansan puolelle eikä vain pamputtaa.
  4. Tässä voi tulla vain sellaiseen  johtopäätökseen että takana on isommat asiat. Ja mielestäni ei voi olla isompaa asiaa kuin Venäjän vaikutuksen torjuminen. Mielenosoittajat ovat Putin-myönteisiä, pienistäkin asioista pitää saada reviteltyä riitaa, pitää mollata EU:a kaikin tavoin koska se on Venäjän päävihollinen.
  5. Poliisin pitää näyttää voimaansa ennenkaikkea Venäjälle ja venäläismielisille. Vaarana on että hyödylliset idiootit voidaan saada helposti kiihotettua  mellakoimaan  Venäjän puolesta. Venäläisiä on alkanutkin osallistumaan mielenosoituksiin. Pienten vihreiden miesten esiintymiset pitää estää hyvän sään aikana.
+3
LeoMirala
Helsinki

Elämää 83 vuotta nähnyt originelli evakko, parantumaton humoristi, vääntää juttua vakavistakin aiheista, pahinta on kun joku uskoo niitä, nukutuslääkäri on ollut ainoa joka on saanut ukon hiljennettyä...

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu