Rauhaa rajoille

Jotta voisimme elää itsenäisinä ja rauhassa, meidän pitää koko ajan varustautua sotilaallisesti Venäjän uhkaan.

Suurvallan tulee puolustautua toisten suurvaltojen hyökkäyksiä vastaan mutta myös valmistautua itse hyökkäämään pienempiin maihin. Tärkein motiivi on luonnonvarojen saanti, Venäjä haluaa lisäksi myös laajentaa elinpiiriä.

Asevarustelu on valtavan kallista. Meillä menee miljardeja vuosittain mutta samoin menee Venäjälläkin miljardeja hyökkäyskyvyn ylläpitoon. Eihän tässä ole mitään järkeä.

Meidän kohtalo on olla pieni ja pienemmän on hyväksyttävä luonnon lait; voimakkaammalla on  oikeus ryöstää heikkoa.

Kiina ja Yhdysvallat pystyvät riistämään heikompia taloudellisesti mutta koska Venäjä ei siihen pysty, sen on riistettävä sotilaallisesti.

Siksi ehdotan että hoidetaan Venäjän oikeudet sivistyneesti maksamalla sille suojelurahaa:
Jos emme hanki uusia hävittäjiä, säästäisimme miljardin pari vuotta kohti..

Mutta mihinkään sopimuksiin ei voi luottaa. Siksi pitäisi saada jotain varmempaa lupauksien vastineeksi. En keksi muuta kuin että Venäjä palauttaisi aluksi Stalinin ryöstämän alueen Karjalan ja Petsamon Suomelle. Mitä muuta Venäjän pitäisi tehdä jotta sen hyökkäämättömyyteen voisi luottaa?

 

LeoMirala

Elämää 82 vuotta nähnyt originelli evakko, parantumaton humoristi, vääntää juttua vakavistakin aiheista, pahinta on kun joku uskoo niitä, nukutuslääkäri on ollut ainoa joka on saanut ukon hiljennettyä...

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu