Teollisuuden maasta pakenemiseen uusia syitä!

Edellisen kolumnini julkaistessani aiheesta 12 vuotta sitten, ei vielä ilmastohysteriaa valtamedian avulla oltu saatu pandemiaksi, eikä elämän mahdollistajaa jalokaasu hiilidioksidia, josta on suuri puute, leimattua uskottavasti kansan silmissä myrkyksi.

Nyt lahkon perustajat ovat päässeet tavoitteeseensa, saaneet miljardinsa, sekä Euroopan että eritysesti Suomen kaaokseen maailmanloppupelottelullaan.  Systemaattisen diktatuureista kopioidun aivopesun tuloksena on 3/4 kansasta ahdistunut ”ihmisen aiheuttamasta ilmastonmuutoksesta”  ja siitä, että Suomi ei tee riittävästi maapallon pelstamiseksi ”hiilidioksidimyrkyltä”! Loput, normaalijärkiset ahdistuvat ihmisen tyhmyydestä!

Ahdistusta ei vähennä ihmismassojen välityksellä lisääntyvät ja leviävät vaaralliset virukset, mitkä ovat ylikansoituksen aiheuttama eräs oikea ongelma. Viimeisin, mutta ei viimeinen korona COVID-19 talttuu vasta sitten, kun toimiva rokote on löydetty?

ihmisen millään toimilla ei ole merkitystä luonnolliseen ilmastonmuutokseen, mutta ihminen hallitsemattomalla lisääntymisellään, lähes 100 miljoonaa vuodessa, tuhoaa oman elinympäristönsä ja monet muut eläilajit. Saatanaksi julistetun hiilidioksidin torjunta tulee Suomen kansantaloudelle ja kansalle kohtalokkaaksi, sillä oikeiden ongelmien korjaaminen jää sivuseikaksi ja pimentoon. Teollisuus ja investoinnit karkaavat puhtaasta ympäristönsä hoitavasta maasta halvan työvoiman ja halvan hiilivoiman maihin.

Isämme ja äitimme pelastivat raskain uhrauksin Isänmaan, me rakensimme sodan raunioista hyvinvointivaltion, mutta lapsemme koulutamme ja annamme sen hörhöuskonnollaan tuhota?

Esimmäinen kuva on Paunion mainiosta vasta ilmestyneestä kirjasta ”Hourulanväen ilmastovallankumous”, missä kuvataan lahkon toimitaa!

Toinen kuva on DN:stä, jossa lahkon puuhamies povaa maailmanlopun tulevan 1982!

Kolmas kuvani on maalaukseni, missä faktat ilmastohysteriasta!

Neljäs kuva kertoo erot poliittisesta ilmastonmuutokseta, missä Mannin ”lätkäjengin” oikeudessakin väärennetyksi todettu kuvaus ilmastonmuutoksesta, sekä tieteelinen faktoihin perustuva ilmastonmuutoskehitys!

Lahkon puuhamiehen taustoja Paunion vastailmestyneesä mainiossa kirjassa "Hourulanväen ilmastovallankumous"!
Maalaukseni faktatylhäällä ns. Mannin lätkäjengin oikeudessakin väätennetyksi todettu lahkon uskonkappale ja alla tieteelinen todellinen ilmaston muutoskäyrä!
OKSANSA SAHANNEET VAATIVAT NYT VERONMAKSAJIA APUUN!

Lakkoilulla työpaikkansa hävittäneet vaativat nyt köyhdyttämäänsä valtiota apuun, vaatimalla parempia avustuksia ja hankkimaan työpaikkoja menetettyjen tilalle. Sama valitus kuuluu Helsingin vuokra-asunnoista, joissa vuokrat ovat nousseet hurjaa vauhtia, kuten aikanaan ennustin nykymenolla tapahtuvan. Kaupunkia vaaditaan maksumieheksi.

Työtaisteluja on perusteltu mm. sillä, että työntekijöillä on oikeus saada osansa yhtiönsä tuloksesta, koska on ollut sitä myös tekemässä. Tämä on johtanut siihen, että korkeasti tuottavien alojen palkkakehitys on ollut paljon parempi, kuin huonotuottoisten, joilta sitä paitsi työt katoavat alempien kustannusten maihin.  Työntekijöiden palkkaerot Suomessa voivat olla samantasoisissa tehtävissä eri aloilla, kuin myös saman alan sisällä eri tehtävissä, satoja prosentteja! Tämän mahdollistanut lakko-oikeuden väärinkäyttö, mikä tulee kyetä estämään myös Suomessa.  Palkka ei enää perustukkaan työpanokseen, vaan siihen, kuinka paljon lakkoilijoiden toiminta aiheuttaa vahinkoa kansantaloudelle.

 Hyvinä esimerkkeinä tästä ovat ahtaajat, sekä paperi- ja rakennusalat, mikä esimerkiksi solidaarisen palkkapolitiikan Ruotsissa on aiheuttanut suurta ihmetystä. Nämä hyväosaiset ovat saaneet ja saavat sitä mitä tilaavat, eli investointien, tilausten ja työn siirtymisen muualle. On selvää, että tällainen edesvastuuton kansantalouden sabotointi rapauttaa hyvinvointiyhteiskunnan perusteet ja lisää ”omienkin” ahdinkoa. On käsittämätöntä, mikä saa ihmiset vastaamaan gallupeihin kannattavansa tämänlaatuista toimintaa. Nytkin kolmannes tuki ahtaajia, kuudennes ei tiennyt pitääkö tukea vai vastustaa ja vain niukka enemmistö tuomitsi kansantalouden sabotöörit.

 Ruotsissa palkkahaitari alan sisällä ja alojen kesken on vain murto-osa Suomen vastaavista. Ruotsissa, samoin kuin muissakin Pohjoismaissa, kansantaloutta tuhoava ns. avainryhmien vastuuton lakkoilu on estetty. Suomessa on mahdollistettu törkeän tuhotyön käyttö ja sillä uhkailu omien kohtuuttomien etuisuuksien ja yleisten poliittisten tavoitteiden ajamiseen! Tällaisen aseen mahdollistaminen vastuuttomille ajaa koko kansakunnan ahdinkoon, josta heikoimmat kärsivät eniten.

 Ilmeisesti Okunin laki on jäänyt ymmärtämättä niin ammattiliitoilta, kuin muiltakin vastuullisilta. Lain mukaan työttömyys vähenee prosenteissa puolet siitä, mitä bruttokansantuote kasvaa potentiaalista BKT:n kasvua (n. 2,5 % ) enemmän. Käytännössä siis vaaditaan 2,5 prosentin vuotuinen BKT:n kasvu, jotta työttömyys ei lisääntyisi ja vasta tämän yli menevä kasvu vähentää työttömyyttä puolella prosentilla jokaista BKT:n kasvuprosenttia kohti. Niinpä esimerkiksi 9 % työttömyysasteen lasku 8 prosenttiin vaatii 4,5 % BKT:n vuosikasvun.

On helppo ymmärtää, että sallimalla mm. satamien ja paperitehtaiden mielivaltainen laiton seisottelu, vähennetään BKT:n kasvua ja lisätään työttömyyttä. Vaikea on sen sijaan ymmärtää, että joku esimerkiksi ahtaajien kaltainen pienryhmä voi omia ahtaustyön itselleen, jota muut eivät saisi tehdä heidän kieltäytyessään! Moniin helposti opittaviin yksinkertaisiin tehtäviin löytyisi heti runsaasti tarjokkaita satojen tuhansien työttömien joukosta ja vielä murto-osalla nykyisestä palkkatasosta.

Sopii kysyä, onko massatyöttömyyden ylläpito ja työttömien kyykyttäminen vastuullisten tietoinen valinta, vai ymmärtämättömyyttä, kun kansainvälisesti poikkeuksellisia sääntöjä ja toimintatapoja ei suostuta korjaamaan ajan vaatimusten mukaisiksi?

Toinen meidän helsinkiläisten hyvinvointia romuttava suuri asia on kiinteistö-ja asuntopolitiikkamme järjettömyys.  Meillä on mm. poikkeuksellinen 60 000 vuokra-asunnon jättiomaisuus, arvoltaan noin 7,5 miljardia euroa aatteellisten tunareiden käsissä. Tällä rikkaudella saadaan vain jättikuluja veronmaksajien maksettavaksi ja asukkaat ahdinkoon.

Esitin uuden kiinteistöjen kehittämismallin vuonna 2001, tullessani asuntolautakunnan vpk:ksi. Valtuusto hyväksyi idean yksimielisesti. Ryhmämme johto tuolloin kehui ja kiitteli tätä miljardi euroa vuodessa (puolet keräämistämme kuntaveroista) säästöjä ja tuloja tuovaa mallia ja lupasi tukea ja kannustusta sen läpiviemiseksi. 

Sama taho, mikä sabotoi koko kansantalouttamme ja on valmis keinoja kaihtamatta ulkoistamaan työn ja tuotannon isänmaastamme, romuttaa myös Helsingin talouden ja hyvinvoinnin vastustamalla poikkeuksellisten rikkauksiemme järkevää hyödyntämistä.  Niinpä malli on pantu jäihin ja aiheutettu jo nyt Helsingin taloudelle miljarditappiot!

Helsingin Energian monopoliaseman avulla saaduilla voitoilla, jotka ovat kuntalaisen piiloverotusta, on toistaiseksi kyetty pitämään veroäyri kohtuullisena. Verot hyväksytään ja niitä halutaan ”rikkaille” lisää, kunnes käy kuten Ruotsissa, maksajat lähtivät.

 

Leppis1949

"sekatyömies" On toiminut maailmalla 30 ammatissa verstaslattialta toimitusjohtajaksi. Tehtäviin on kuulunut mm. Nokia Oyj:llä ylempien toimihenkilöiden luottamusmiespesti ja ylin päällikkötaso, samoin ABB:llä. Tukholmassa toiminut korkeakouluinsinöörin virassa 10 vuotta. On kouluttanut itseään työn ohessa mm. neljä insinöörikoulutusta eri aloille. Opintoja Tukholman yliopistossa matematiikassa ja Tukholman Teknillisessä korkeakoulussa luonnontieteissä. Kuulunut Helsingin Kokoomuksen kaupunginvaltuustoryhmään 24 vuotta, josta viimeiset 12 vuotta istunut kk. kaikissa valtuuston kokouksissa. Ollut noin sadassa luottamustehtävässä kahdessa maassa mm. Helsingin kärjäoikeuden lautamiehenä kolmella vuosikymmenellä. Harrastanut urheilua ja taidetta monipuolisesti.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu