Kepu pettää aina…

Sanonta, että Kepu pettää aina, lienee jokaiselle jo tuttu sanonta. Eikä perätön sittenkään.  Onhan tuosta taas kerran  varsin hyviä ja selviä esimerkkejä isänmaattoman vihervasemmistohallituksen tukena, juoksupoikana ja panttivankina oleminen. Mutta….

Niin, mielestäni kepun porukoissa on kuitenkin jonkun verran isänmaallisiakin voimia ja nämä varmaan olisivat valmiit ottamaan hatkat tuosta isänmaattomasta hallituksesta, mutta pelko siitä kun isänmaaton Kokoomus kärkkyy nurkan takana haluten astua Kepun tilalle hallitukseen pitänee kepun mukana, vaikkakin isänmaan etujen vastaisesti ja siten ovat valmiita tukemaan tuhon politiikkaa, joka johtaa varmuudella itsemääräämisoikeutemme menettämiseen ja taloudelliseen tuhoon ja suomalaisen veronmaksajan ikuiseen velkavankeuteen.

Yhteenvetona siis ajattelen niin, että Kokoomus isänmaattomana vihervasemmistolaisena puolueena on suurin syy siihen, että kepu ei uskalla ryhtyä puolustamaan maatamme ja suomalaisten etuja ottamalla hatkat tuosta maamme historian ylivoimaisesti huonoimmasta hallituksesta. Suomessa on kiistatta isänmaattomia puolueita vasemmistosta kokoomukseen ja vastuullisia isänmaata puolustavia puolueita perussuomalaisista kristillisiin ja Harkimon Liike Nyt. Vastuullisella Suomen kansalla on siis vaihtoehtoja vielä, mistä valita puolustajansa.

Oikein hyvää kunnallisvaalikevättä koko Suomelle!

Seppo Leskinen, kuntavaaliehdokas (PS) Oulu

leskinen
Perussuomalaiset Oulu
Ehdolla kuntavaaleissa

Entinen SMP:n/PS:n kunnanvaltuutettu ja kolminkertainen eduskuntavaaliehdokas.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu