Putki poikki ja pinoon….

Putki poikki ja pinoon. Mutta seuraukset siitä mm iäkkäiden työntekijöiden kiusaamiseen siirrettiin suurimmalta osin seuraavien hallitusten kiusaksi. Sitten on ay-liikkeellä ja vasemmistopuolueilla taas kiirus esittää puolustavansa työntekijöitä ja erityisesti iäkkäitä työntekijöitä kapitalistin ahneutta vastaan…

Mutta ei niin huonoa etteikö jotain valonpilkahdustakin tuossa, jos nykyoppositio ottaa reilusti käyttöön edellisen opposition härskit temput ja lupaa hitsata katkaistun putken päät taas yhteen tulevan vaalivoiton ensimmäisenä työnä. Vaikka miten ajattelee, niin mieluimmin iäkkäille työntekijöille mahdollisuus putkeen ja nuoremmille ne työt. On jokseenkin turhaa puhua siitä kuinka nuorissa on tulevaisuus, jos heiltä evätään pöhköillä poliittisilla päätöksillä mahdollisuus työhön.

Tässä kun pääsin alkuun, niin totean taas kerran, että eläkeläisten kuuluisi nauttia eläkepäivistään, eikä olla viemässä nuoremmilta työmahdollisuuksia. Olen ollut pitkään eläkkeellä enkä koskaan ole edes haaveillut lähteväni mihinkään palkkatyöhön. Eläke on ansaittu ja sen suomasta vapaudesta tulee nauttia vaikka elintaso laskeekin, mutta kuitenkin. Eläkkeellä ei tarvii enää säästää eikä mammonaa kerätä..

 

leskinen

Entinen SMP:n/PS:n kunnanvaltuutettu ja kolminkertainen eduskuntavaaliehdokas.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu