Vääntö elvytyspaketista…

Elvytyspaketin ympärillä kädenvääntö ja spekulointi jatkuu perustuslakivaliokunnassa, eduskunnassa, medioissa ja tietysti myöskin kansalaisten mielissä. Väännetään siitä, että voidaanko suomalaisten velkaa lisätä ja rahat kipata talouttaan huonosti hoitaneiden elvytämiseen yksinkertaisen enemmistön, vai 2/3 enemmistön äänin.

No niin tai näin arvellaan myöskin, että voisiko kokoomus ryhtyä vihdoin puolustamaan Suomea ja kaataa paketin eduskunnassa jos sen läpimenoon vaadittaisiin 2/3 osan enemmistö ja siinä tapauksessa kun hallituspuolueiden äänet eivät riittäisi paketin hyväksymiseen. No, ainahan sitä toivoa sopii, mutta…

Kokoomus muistaa aina mainita, kuinka sitä ollaan kaikkein EU-myönteisin puolue ja finanssikriisien pelastamisen juoksupoika suomalaisten veronmaksajien rahoilla niin toive lienee turha, vaikka tietysti toivottava. Paketin kaatoon tarvittaisiin siis isänmaan etua ajattelevia voimia, eikä kokoomuksesta niitä taida löytyä, ainakaan riittävästi, perussuomalaisten tueksi paketin kaatoon, jolle linjalle kansa näyttäisi antavan aina vaan enemmän tukea ja kannatusta.

Tähän loppuun voisin laittaa kysymyksen, että oletko tyytyväinen puolueesi nykyisiin kannatuslukemiin ja tiedätkö miksi niille ei nousua ole näkyvissä vaikka kuinka ja vaikka mitä niinkö yrittävät?

Terveisin

Seppo

+5
leskinen
Perussuomalaiset Oulu
Ehdolla kuntavaaleissa

X-kuntavaltuutettu Haukiputaalta.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu