Postin aineisto julkiseksi

Pääministeri Antti Rinne syytti Postin johtoa omistajaohjauksen harhaanjohtamisesta. Syytös esitettiin suorassa lähetyksessä kaikelle kansalle.

Postin hallituksen puheenjohtaja Markku Pohjola ja omistajaohjauksen osastopäällikkö Kimmo Viertola todistavat päinvastaista.

Nyt ei enää riitä, että hallituspuolueet sulkeutuvat kabinettiin kuulemaan Rinteen selityksiä ja ilmestyvät sieltä uskovaisina.

Rinteen on todistettava julkisesti kaikelle kansalle Postin harhaanjohtamisyritykset. Se tapahtuu julkistamalla kaikki se aineisto,  jonka Posti on omistajaohjaukselle esittänyt kesän ja syksyn aikana.

Jos Rinteen jauhot ovat puhtaat, hän pyytää itse Postia julkistamaan aineiston. Huomioiden median haistamaan veren ja Postin hallituksen suoran uhman omistajaa kohtaa, tulevat nämä asiat julki joka tapauksessa ennen pitkää.

 

lulusirkku

diplomi-insinööri, kansanedustaja, neljän lapsen äiti. Perussuomalaiset Naiset 2.vpj 2018- maakuntahallituksen jäsen 2017- kaupunginvaltuutettu 2008-, kaupunginhallituksen jäsen 2013-

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu