Eikö sitä poikkeustilaa mitenkään saataisi, edes joulun höykällä?

Betoniesteitä poistetaan Uudenmaan rajalta.

Terveysviranomaiset ovat painottaneet moneen otteeseen suomalaisille, että tänä vuonna joulu tulisi viettää ydinperheen kesken ja muun muassa matkustamista toisille paikkakunnille tulisi välttää.

Mutta eiiih

MT selvitti: Jopa 81 prosenttia suomalaisista aikoo tavata taloutensa ulkopuolisia jouluna koronasuosituksista huolimatta.

Kyllä on v      ssa mätää kun ei mene perille että jos muutaman kuukauden jaksaisimme olla enempi vain kotioloissa niin sen taudin kynnet tylsyisivät. Voimmehan käyttää nykyaikoina monenlaisia apuvälineitä ollaksemme yhteydessä omaisiimme ja ystäviimme. Tietenkin koskettaminen ja halaaminen on tärkeä asia mutta ettekö saa tunnontuskia kun ajattelette että voitte samalla tartuttaa vakavan taudin siihen kosketeltavaan rakkaaseen.     Ei voi olla niin suuri asia että sairastuttamisen uhalla on pakko mennä sukuloimaan vaikka tietää että vaara on olemassa.

 

Esitän vakavan vetoomuksen hallitukselle ja eduskunnalle:  Laittakaa se poikkeustilalaki voimaan ja kieltäkää kaikki tarpeeton ja turhanpäiväinen liikkuminen vaikka nyt noitten sairaanhoitopiirien rajojen yli tai mikä olisikaan sopiva alue, teillä on tietoa sen määrittämiseen.

 

Tekoja tarvitaan eikä puhetta.

 

Jos tuntuu että nuorten naisten hallituksena ette uskalla itse ottaa vastuuta näin isosta asiasta niin voittehan te kysyä vaikka Saulilta, sieltä saatte luullakseni viisaita neuvoja.

 

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu