Jenni Haukio lohkaisi lapsellisen ajatuksen joka kuvastaa hirvittävää kansan kahtiajakautumista

https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/5119257c-6290-4d19-b47d-d5711e75b8ff

Maatalousväen halveksiminen ja halu maaseutuelinkeinojen alasajoon on nyt saavuttanut myös Mäntyniemen kun sen ehtoinen emäntä julkaisi lapsellisen ajatuksen teuraseläinten elämänhalusta.

”Jokainen niistä eläimistä olisi halunnut elää”:väittää Haukio vaikka uskallan väittää ettei hän ymmärrä kovinkaan paljon kanojen tai ankkojen kieltä.

”Jos kulutus ehtyy, ehtyy myös tuotanto ennen pitkää.”  Tuohan kyllä pitää paikkansa mutta sitä ennen on suomalainen maatalous tapettu vaikka se haluaisi kovasti elää. 

Kuvitteleeko Haukio todella että kun Suomen maataloustuotanto ehtyy niin sitä ei korvata ulkomailta tuoduilla elintarvikkeilla joiden alkuperään ja puhtauteen eivät suomalaiset voi mitenkään vaikuttaa. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006296588.html

Haukio on huolissaan tuotantoeläinten kohtelusta mutta unohtaa täysin lemmikkieläinbisneksessä rehottavan rodunjalostuksen joka johtaa monesti eläinten kitumiseen ja ennenaikaiseen kuolemaan, näistä ei kuitenkaan haluta paljon puhua kun niitten parissa harrastelevat ovat usein ns. hienompaa väestöä.

En ole varma halusiko Haukio repiä haavaa maaseudun ja teollisuuspaikkakuntien asukkaiden välille mutta tällaisilla lapsellisilla ulostuloilla hän kyllä sen tekee verisesti.

”Jenni Haukion kommentit kuvastavat vieraantumista ruoantuotannon reaalimaailmasta. Silloin mietelmät voivat olla perin outoja”, sanoo pitkän linjan lihantuottaja Ahti Ritola Ilta-Sanomille.

Vielä siunatuksi lopuksi Haukio muistuttaa kunnioittavasta keskustelutyylistä.   Tuota ohjettaan voisi hän noudattaa myös itse.

 

 

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu