Liian pehmeää Venäjälle!

Eu ja länsimaat yleisestikin suhtautuvat täysin mitäänsanomattoman pehmeästi Venäjän agressiivisiin toimiin eri puolella eurooppaa ja vapaata maailmaa. Viimeistään nyt pitäisi huomata että venäläiset ymmärtävät vain voimaa jonka edessä heidän on pakko perääntyä, kaiken muun he laskevat menestykseksi itselleen ja se vain kiihdyttää heidän toimintaansa. Mitkään sotarikokset eivät olleet kauhistus Neuvostoliitolle eivätkä ne ole kauhistus myöskään nykyiselle Venäjälle joka omasta mielestään vain varmistaa turvallisuuttaan.
Viimeisimpiä tapauksia EU:n pehmoilusta on rautateitse tapahtuvat kuljetukset Liettuan kautta Venäjän Kaliningradiin. Liettua halusi käyttää tätä vääntötyökalua mutta ei saanut EU:lta tukea ja nyt kaikki sissahtaa taas ja Venäjä saa uutta puhtia. En yhtään ihmettelisi vaikka Venäjä alkaisi pullistelemaan siellä Suwalkin käytävällä. Koko Kaliningradin maayhteys on kummajainen joka voitaisiin sulkea täysin jos vapaat länsimaat olisivat ryhdikkäitä ja korjaisivat ajastaan jääneitä sopimuksia uusien vaatimusten mukaisiksi. Venäjä ymmärtää vain voimaa ja sitä tulisi sille myös näyttää jotta saataisiin venäläiset ymmärtämään että kaikki ei käy.
Nyt monet valtionpäämiehet lepertelevät tulevaisuudesta jossa Venäjä nähdään jotenkin tasavertaisena yhteistyökumppanina vaikka Putin ja muut perässäjuoksijat siellä melkein päivittäin pyyhkivät arseensa länsimaisten kanssa tekemiinsä sopimuksiin.
Hävettää kuulua tällaiseen eurooppaan joka antaa sivistymättömien venäläisten tappaa ja raiskata rauhassa eläviä ihmisiä jotka eivät ole venäläisille mitenkään vaaraksi.
Tämä vaan tuli mieleen kun luin maikkarin jutun:
18.42: Euroopan komissio hyväksyi rautateitse tapahtuvat kuljetukset Liettuan kautta Venäjän Kaliningradiin

Euroopan komission antaman linjauksen mukaan Liettualla on velvollisuus sallia aseita lukuun ottamatta kaikkien pakotelistalla olevien tuotteiden kulku Venäjän ja sen Kaliningradin erillisalueen välillä.

Komission mukaan maanteitse tapahtuva kauttakulku Liettuan läpi ei ole sallittua, mutta rautatiekuljetuksia Venäjältä Kaliningradin erillisalueelle ei voida kieltää.

Itämeren rannikolla Liettuan ja Puolan välissä sijaitsevan Kaliningradin vienti suljettiin kesäkuussa osana EU:n pakotteita Venäjää vastaan.

Mahjong

En oikeen enää usko kaikkea mitä sanotaan !

"Elämä on ihanaa
Kun sen oikein oivaltaa
Ja kun lentää siivin valkein niin kuin joutsen"
-Reino Vihtori Helismaa-

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu