Luottamus ihmisiin on taas koetuksella

On se kyllä kumma että kun ihminen, ihan järkevänkin tuntuinen, pääsee vähänkin vaikutusvaltaiseen asemaan niin se alkaa heti järjestämään asioita niin että saisi kähmittyä itselleen ja kavereille jotain extraa.

Oikeuskanslerinvirasto selvittää, onko Metsähallitus toiminut oikein myöntäessään maksuttomia metsästyslupia maatalousministerille, ministeriön korkeille virkamiehille sekä muille päättäjille.

Ei voi minkäänlaista ymmärrystä tuntea jos ministerinpestillä oleva henkilö ei halua pienriistalupia maksaa asiallisesti vaan pitää järjestellä maksuja valtion eli siis meidän muitten maksettavaksi.
Pienriistan metsästyslupa yhdellä Metsähallituksen alueella maksaa 130 euroa/vuosi. Luulisi että jos haluaa metsästää ja ulkoiluttaa Berettaansa niin tuollaisen maksun jaksaa ministeripalkoista maksaa ihan rehellisestikin ja saisi samalla tuntea sitä reilun miehen puhtaan omantunnon tuomaa mielenkohotusta,senmaksaa perusjamppakin ilman vikisemistä tai sitten ei metsästä. Mutta eih, tuokin pitää suhmuroinnilla pilata ja sitten esittää mediassa miten kovasti maaseudun ja maaseutulaisten kaveria ollaan. Nuo maksuthan kerätään siksi että niillä hoidetaan riistaa koko Suomessa.
Harvoin vihastun poliitikoille mutta kähmintä pikkuasioissa saa minut vihaiseksi.
Jos rosvotaan niin rosvotaan sitten kunnolla eikä näperrellä, siinä maine menee kuitenkin ja voitot onmitättömiä.

0
Mahjong

En oikeen enää usko kaikkea mitä sanotaan !

"Elämä on ihanaa
Kun sen oikein oivaltaa
Ja kun lentää siivin valkein niin kuin joutsen"
-Reino Vihtori Helismaa-

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu