Siitä on lähdettävä että tähän on tultu!

Säälittävyydessään ehkä eräänlainen huippu on saavutettu kun suomalaisten rakastama viihdehahmo PPP on vihreydessään mennyt niin pitkälle että romuttaa kaiken sen mistä hänet tunnetaan.

PPP on sanoutunut irti sketsiviihteestä jota teki menestyksekkäästi 80- ja 90- luvuilla ja pyytelee nyt anteeksi.  Vihervasemmiston vaikutus ihmisten omakuvaan on nyt niin vahvaa että oikeusjuttujen pelossa heikommat yrittävät irtautua historiastaan nuoleskelemalla milloin kenenkin ahteria.

Onko todella niin että meidät on peloteltu niin kyykkyyn että joudumme vuosikymmenten takaisia töitämme pyytelemään anteeksi?

Viime aikoina olemme saaneet lukea melkein päivittäin tämän suuntauksen aiheuttamista typeristä ja terveen järjen vastaisista toimista.

Toivottavasti esim. Oke Tuurin perikunta ei häpeä esi-isänsä esittämää Pekka Lipposta niin paljon että häpäisee hänen näyttelijäntyönsä anteeksipyynnöillä.

Lähinnä häpeällistä on alistua tällaiseen mitä PPP nyt on tehnyt imagopelossaan.

Onneksi nämä sketsit eivät ole vain yhden typeryksen tekemiä vaan mukana on ollut muitakin jotka osaavat ajatella asioista rehellisesti ja katsoa teoksiaan ajankuvina mitä ne ovatkin.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu