Viikon palkattomuusko katastrofi? Höpö höpö!

Nyt on surkuteltu oikein urakalla noita työntekijöitä jotka joutuvat lomautetuiksi palkatta kun järjestöpomot on höynäyttäneet duunarit lakkoon.
”Maanantaina alkanut kuljetusalan lakko on seisauttanut lähes koko tavaraliikenteen kaikissa Suomen satamissa. Suuret metsäyhtiöt pysäyttävät tehtaitaan kuljetusalan lakon aiheuttamien häiriöiden vuoksi. Ainakin UPM ja Stora Enso keskeyttävät myös työntekijöiden palkanmaksun.”

”UPM Kaukaan työntekijä Jani Kaljunen arvioi, että palkanmaksun keskeytyminen tarkoittaisi väistämättä omien menojen karsimista.

– Ihmisillä on vuokria, lainoja ja ruuat pitää ostaa ihan samalla tavalla tuli palkkaa tai ei, Kaljunen kommentoi UPM:n ilmoitusta lopettaa palkanmaksu heti. ” (yle)

Jos lompsa ei kestä viikon rokulia niin pitäisi olla lakkoilematta. Viikon päästähän alkaa päivärahat virrata ja voi kotona syleksiä kattoon ja väistellä roiskeita. Nykyajan työnmiehillä ei ole minkäänlaista käsitystä minkälaista elämä oikeesti on kun palkka ei juokse. Tuommoset viikon tauot ei tunnu missään jos on hoitanut raha-asiansa säntillisesti silloin työssä ollessaan, eihän se ole pakko pistää kaikkea menemään sitä mukaan kuin rahaa tulee. Olisi Kaljusenkin pitänyt ajatella asioita etes hiukan silloin kun ei vielä rähjätty. Ei kaikkea voi vakuuttaa, myös omaa vastuuta täytyy ottaa.

Mahjong

En oikeen enää usko kaikkea mitä sanotaan !

"Elämä on ihanaa
Kun sen oikein oivaltaa
Ja kun lentää siivin valkein niin kuin joutsen"
-Reino Vihtori Helismaa-

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu