Ilmastoposeeraus oli hallitukselle tärkeämpää, kuin turvata omavaraisuus

Energiakriisi ei vaikuta huolettavan ministereitä. Hallitukselle ilmastoposeeraus on ollut tärkeämpää, kuin turvata omavaraisuus. Kansalaisista välittävä hallitus olisi ymmärtänyt päätöksissään myös ennaltaehkäisyn ajoissa.
Turvetutantoa kyllä innokkaasti olivat alasajamassa. Ilman hallituksen tunarointia ei olisi tilanne hyvin huolestuttava energian ja ruuan suhteen. Toimiva turvetuotanto olisi ollut ratkaisu molempiin.
Pääministerikin taisi vain kuvitella, kun ymmärsi, että täällä on oikeasti kriisi kuin taikasauvaa heiluttamalla yhden kesän aikana turvetuottajat saavat nostettua turvetta parin vuoden tarpeisiin.
Ilmeisesti ministerit ja hyvin moni kansanedustaja on täysin unohtanut keille työskentelevät. Te olette kansalle töissä!
Nykyhallitus on kyllä toimillaan osoittanut miten välinpitämättömästi suhtautuvat päätöksiin, mitkä pitäisi tehdä Suomen kansalaisten hyvinvointia ajatellen.
Suomalaiset tarvitsevat hallituksen ja kansanedustajia ketkä aina ensisijaisesti laittavat suomalaiset ensin. Ymmärtävät myös omavaraisuuden tärkeyden.
Eduskunta tarvitsee uudistusta kansanedustajissa.
Perussuomalaiset kansanedustajat ovat osoittaneet puheilla ja teoilla minkä oppositiosta käsin voi tehdä, oma kansa aina ensin. He ovat puolustaneet omavaraisuuden säilymisen puolesta koko eduskuntakauden ajan energian suhteen.  He ovat puolustaneet kotimaista ruuantuottantoa myös.
He osoittivat sitkeällä työllä, että rajat on rakkautta ja saivat läpi lakimuutoksen, että Itäraja voidaan tarvittaessa sulkea.
Perussuomalaisilla on jo iso määrä istuvia kansanedustajia. Heitä tarvitsemme jatkossakin. Se ei riitä, että muutosta tulisi asioihin riittävästi. Kevään 2023 vaalien jälkeen pitäisi mennä myös monta uutta ehdokasta läpi, että Perussuomalaiset on pääministeripuolue.
Sinun käsissäsi on ratkaisu. Tulevatko asiat muuttumaan parempaan suuntaan. Ensi keväänä kannattaa käyttää pieni hetki ja  käydä äänestämässä muutosta parempaan suuntaan.
+20

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu