Perehdy vaihtoehtoihin, mistä valtamedia vaikenee

Suomi on maailman onnellisin maa. On lottovoitto syntyä Suomeen.
Sanontoja riittää.
Meillä on toki kauniissa maassamme paljon hyvää. On metsiä, järviä, kivoja kyliä, kauniita kaupunkeja, ystävällisiä ihmisiä, perinteitä, mahtavia matkailunähtävyyksiä ym.
Ikävä kyllä on myös paljon asioita ja sen myötä ihmisiä ketkä hyväksyvät nykymenon. Nykymenohan on aivan järjetön kuritus suomalaisia kohtaan. Otsikot kerta toisensa jälkeen kertovat miten kaikki kallistuvat suomalaisille. Valtamedioiden sisältämät jutut on kyllä myös yleensä uutisointia mitkä ajavat vain tiettyjen puolueiden agendaa. Ja, nykyään lähes kaiken yrittävät laittaa Putinin-hintalapuksi, Ukrainan sodan syyksi. Hinnat kyllä lähti nousemaan jo ennen sodan alkamista hallituksen intohimoisen vihreän siirtymän vuoksi.
Päättäjät ovat lapanneet avustuksia avokätisesti muille EU:n maille piittaamatta, että omat kansalaiset kärsivät. Miten monet joutuvatkin miettimään tänä päivänä mistä voisi säästää, kun kaikki vain kallistuu.
Jääkö ensitalvena edes sähkölaskun jälkeen rahaa ostaa ruokaa?
 On hyvin härskiä miten oikeasti jopa verovaroin toimiva YLE toimii ja näyttää puoluellisuutensa. Miten monet muut valtamediat vain lähinnä hehkuttavat hallitusta ja jättävät lähes aina kertomatta mm suurimman oppositiopuolueen eli Perussuomalaisten näkemyksiä.
Suosittelenkin sinulle, että perehdythän ja alkaisit lukemaan jatkossa myös esim. Suomen Uutisia verkossa, seuraamaan Perussuomalaisia kansanedustajia, kunta- ja aluepäättäjiä. Lukemaan heidän blogeja, päivityksiä. Saat näkemyksiä mitä vaihtoehtoja olisi tarjolla nykymenoon.
+5

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu