Varma merkki, että vaalit lähentyvät

Miten menee?
Demarit aikovat tiedustella miljoonalta kansalaiselta tätä mm soitellen ja oville koputellen.
Se on heidän tavoite tuleviin eduskuntavaaleihin.

 

Mietitäänpä. Demarit ollut yli kolme vuotta pääministeripuolue. Kausi loppumaisillaan ja nyt muka heitä kiinostaisi miten Suomalaisilla menee. Yli kolme vuotta ovat kyykyttäneet ja kurittaneet kansalaisia. Rahaa on riittänyt pääministerin siunaamana kaikkeen muuhun, kun Suomalaisiin. Heidän mielestä toki aina joku tekaistu selitys, että muka miten ei heidän vika.

 

Aika ajoin tulee vastaan kysymyksiä, että mitä muka Perussuomalaiset on saanut aikaan?
Oppositiosta on vaikeampi vaikuttaa, kuin hallituksessa. Mutta, mitä ja miten Perussuomalaiset olisivat tehneet ja ehdottaneet vaihtoehdoiksi on lukuisia asioita.
Jokainen, kuka haluaa perehtyä asioihin tietää myös, että valtamedian uutisointi on hyvin yksipuolista yleensä. Sekä, tietoa kyllä löytyy puolueen nettisivujen, lehden ja verkkolehden muodossa. Sosiaalista mediaa unohtamatta.

 

Hyvin usealla on ikävä tapa seurata vain sen oman puolueen tai kannattamansa puolueen mielipiteitä ja tuomita heti kaikki muut vaihtoehdot. Eli, yleensä Perussuomalaiset.
Välillä, kun on kertonut ihmisille mitä tämän kauden PS-edustajat ovat olleet päätöksistä mieltä ja miten he olisivat toimineet. Hyvin usea on huomannut onneksi verraten nykyhallituksen päätöksiin, että mikä puolue ajattelee ensisijaisesti Suomalaisia.

 

Demareille ja kaikille muille vielä lopuksi tiedoksi ja mietittäväksi. Perussuomalaiset eivät aktivoidu vain vaalien alla. Heti vaalien jälkeen myös ovat laajasti tavattavissa turuilla ja toreilla. Koko kauden, koska Perussuomalaisia kiinostaa miten sinulla menee myös vaalien välissä.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu