Vihreiden eduskuntaryhmän johtaja Harjanne räväyttää Natosta

Suomi alkaa heräämään koomasta. Nyt vihreiden eduskuntaryhmän puheenjohtaja Atte Harjanne kysyy vaikeita ja ehdottaa yksinkertaisia.

Harjanne kysyy että jos nyt ei ole aika hakea Nato-jäsenyyttä, mikä enää on. Harjanne ehdottaa hakemuksen vireillepanemista saman tien.

Jos vihreät puolueena alkaa ensimmäisenä puolueena aikuisten oikeasti ajaa Suomea Natoon, teen lupauksen että en enää koskaan kutsu heitä viherpiipertäjiksi tai muiksi piipittäjiksi. Lupaan myös säännöllisesti alkaa edistämään vihreiden joitakin asioita ja siinä kohtaa vastustajat saavat mitä pyytävät.

Myös Kokoomuksen Orpolle tuli kiire julistaa Nato-sanomaa.  Mistäs nyt kenkä puristaa?

Poliitikot, nyt tekoja. Venäjä on juuri osoittanut kaksinaamaisuutensa ja tekee kaikkensa Suomen selän takana Suomen jäsenyyden kieltämiseksi ja että Suomen juuri tekemät asekaupat perutaan.

https://www.is.fi/politiikka/art-2000008509321.html

https://www.is.fi/politiikka/art-2000008510541.html

+16
majuripasi
Hamina

Laskuvarjojoukkueen johtajakoulutuksen saanut, armeijassa ja poliisissa palvellut, vuodesta 2006 lakimiehenä toiminut yrittäjä, nykyisin myös sijoittaja. Asiat sanotaan niin kuin ne ovat, eikä kuten niiden pitäisi olla. Asiantuntijat, faktat ja todennäköisyydet ratkaisevat, älämölö, tunteet ja hyvä fiilis harvemmin.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu