Venäjän duuman varapuheenjohtaja haluaa Suomen

Tapio Sakki jo eilen uutisoi asiasta mutta duuman varapuheenjohtajan esitys Suomen konttaamisesta Venäjän osaksi on niin hieno, että se pitää palkita.

Venäjän rajojen palautus keisarikunnan alueelle on jo alkanut ja sitä on turha väheksyä. Venäjä on oikeasti jo ryhtynyt lakiteknisiin toimiin, jotta Venäjän keisarikunnan rajojen sisällä aikanaan asuneiden jälkeläiset saavat helpommin kansalaisuuden.

Tammikuun älykääpiöpalkinto annetaan toistaiseksi Venäjän duuman varapuheenjohtaja Pjotr Tolstoille. Hän esitti toimittajatilaisuudessa eilen, että uskoo Venäjän rajojen laajenevan ulottumaan vanhan keisarikunnan rajoja. Älykääpiöpalkinnon saaja uskoi että Suomesta tulee Venäjän osa kymmenessä vuodessa kun Suomi tajuaa mitättömyyteensä ja konttaa takaisin Venäjän osaksi.

Tolstoi ei ehkä ole älylliseltä kapasiteetiltaan kuuluisan kirjailijakaimansa tasoa mutta silti duuman varapuheenjohtaja, joka jotain saattaa tietää Putinin puolueen suunnitelmista.

Tarkkaan ottaen olen itse ollut jo pitkään sitä mieltä, että Suomessa on paljon Venäjän edessä konttaavia, itse kutsun heitä venäjäkonttaajiksi. Nyt sama on havaittu Venäjän duumaa myöten. Vaalimaa voisi avata rajapisteensä vaikka viikonlopuksi jotta kaikki halukkaat konttaajat pääsevät asumaan uuteen keisarikuntaan ennen kuin on liian myöhäistä. Suomesta tuskin tulee Venäjän osaa niin kauan kuin osa porukkaa pystyy kävelemään. On siis parempi että konttaajat konttaavat suoraan ihannevaltioonsa. Kun elät kontallasi, olet lähempänä isänmaata.

https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000008538077.html

+13
majuripasi
Hamina

Laskuvarjojoukkueen johtajakoulutuksen saanut, armeijassa ja poliisissa palvellut, vuodesta 2006 lakimiehenä toiminut yrittäjä, nykyisin myös sijoittaja. Asiat sanotaan niin kuin ne ovat, eikä kuten niiden pitäisi olla. Asiantuntijat, faktat ja todennäköisyydet ratkaisevat, älämölö, tunteet ja hyvä fiilis harvemmin.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu