Greenpeacelta idioottimainen temppu

Greenpeace-aktivisti teki hätälaskun varjoliitimellä Munchenin jalkapallostadionille toissapäivänä. Idioottimainen temppu.

Tietojen mukaan aktivisti oli päästä hengestään kun poliisin tarkka-ampujat ottivat miehen tähtäimiinsä. Tämä ei kuitenkaan ollut se idioottitempaus vaan se että epäonnistuneen laskun seurauksena täysin ulkopuolisia katsojia joutui sairaalaan loukkaantumisten takia. Onneksi olkoon Greenpeace, ihmisten telomisesta! Tunnette varmasti tekevänne tärkeää työtä?

Eihän tämä aikanaan Greenpeacen järjestämää kuuttien hengiltä nuijimista vastaa mutta jatkoa on luvassa. Kun seuraavan kerran joku älykääpiö pohtii vastaavaa temppua, hän voi odottaa pääsevänsä hengestään. Ei tarvitse olla insinööri kun voi ennustaa terroristipellejen ottavan jatkossa mallia Greenpeacesta. Täysi stadion ihmisiä, varjoliidin jossa räjähdereppu mukana ja itsemurhaiskijä kuskina.

Ai niin, kannattaa laittaa se Greenpeacen logo näkyville. Saksan poliisi nimittäin ilmoitti että Greenpeacen logo pelasti varjoliitäjän hengen, tällä kertaa, mutta kyse oli poliisin puolelta todella isosta riskin ottamisesta. Suostuuko poliisi seuraavalla kerralla ottamaan riskiä, se jää nähtäväksi. On helppo veikata että seuraava liitelijä ammutaan melkoisella varmuudella taivaalta. Eräissä demokratioissa olisi ammuttu jo nyt.

+17
majuripasi
Hamina

Laskuvarjojoukkueen johtajakoulutuksen saanut, armeijassa ja poliisissa palvellut, vuodesta 2006 lakimiehenä toiminut yrittäjä. Asiat sanotaan niin kuin ne ovat, eikä kuten niiden pitäisi olla. Asiantuntijat, faktat ja todennäköisyydet ratkaisevat, älämölö, tunteet ja hyvä fiilis harvemmin.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu