Haavistosta tuli Vihreille riippakivi

Ministeri Haaviston vastikään saamat moitteet perustuslakivaliokunnalta näkyvät Vihreiden kannatuksessa, puolueesta tuli yllättäen marginaaliryhmä.

Silti, Haavistoa on asiassa turha moittia. Hän lienee Vihreiden harvoja älykköjä mutta vallanhimo ja sen mukanaan tuoma ahneus ovat tarttuneet häneen samoin kuten muihinkin pyrkyreihin. Haavisto ei ole poliitikoissa poikkeus eikä vihreys ole mikään meriitti miehessä. Lakia rikkovat ministerit jäävät silti kansakunnan mieleen.

Haaviston saamat lainrikkomismoitteet jäivät jopa vähemmälle huomiolle kun Vihreät muutoin ryntäsivät joukkotörttöilemään moiteasiassa. Vihreät ovat viime aikoina osoittaneet että heissä löytyy typeryyttä, vallanahneutta ja poliittista korruptiota lähes Neuvostoliiton malliin. Puolueesta on tullut ynnämuita-puolue, jota tarvitaan yhtä paljon kuin Vasemmistoliittoa tai paisetta takapuolessa, eli ei kovin paljoa.

No, älykkäänä miehenä Haavisto osannee vetää johtopäätöksiä. Vihreistä muualta on vastaavaa älykkyyttä turha etsiä. Elämme jännittäviä aikoja.

majuripasi

Laskuvarjojoukkueen johtajakoulutuksen saanut, armeijassa ja poliisissa palvellut, vuodesta 2006 lakimiehenä toiminut yrittäjä. Asiat sanotaan niin kuin ne ovat, eikä kuten niiden pitäisi olla. Asiantuntijat, faktat ja todennäköisyydet ratkaisevat, älämölö, tunteet ja hyvä fiilis harvemmin.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu