Muistakaa käyttää maskia, hehheh

MTV-uutiset jäi toissapäivänä maskin käytön hyötyä tai pikemminkin hyödyttömyyttä koskevassa uutisoinnissa yksin. Onhan se vähän nolo juttu kun jo vuosi sitten uutisoitiin että maskien käyttämisen hyödystä coronaa vastaan ei tutkimuksissa löytynyt tieteellistä näyttöä.

Tuliko uutinen kenellekään yllätyksenä? No ei ainakaan niille, jotka ovat asioihin perehtyneet normihuolellisesti eikä sokeasti muiden perässä kiljumalla. Onhan se kivempaa kiljua surutta muiden kanssa kuin kysyä, onko maskivouhotuksessa mitään järkeä.

Nyt uutisoitiin siis uudelleen. No, joku voisi alkaa selvittämään ainakin Suomen tasolla, kuka hyötyi tai kärsi maskivouhotuksesta. On tietysti melko noloa havaita että on täysin kritiikittä vouhotettu joidenkin henkilöiden tyhjiin mielipiteisiin nojautuen maskien käytön tarpeellisuudesta. Voisin kuvitella että ”maskisuositusten” perusteella puhutaan sadoista menetetyistä miljoonista jotka olisi voitu käyttää järkevämminkin.

No, ei maskien käyttö hyödytöntä ole. Hyvä maski suojaa ilman epäpuhtauksilta ja pienhiukkasilta, jotka tappavat maailmalla 4-5 miljoonaa ihmistä joka vuosi. Miksiköhän kukaan ei vouhota maskipakosta vaikka se koskee kaikkia ihmisiä? Vai onko 4-5 miljoonaa uhria vuositasolla liian vähän?

+6
majuripasi
Hamina

Laskuvarjojoukkueen johtajakoulutuksen saanut, armeijassa ja poliisissa palvellut, vuodesta 2006 lakimiehenä toiminut yrittäjä. Asiat sanotaan niin kuin ne ovat, eikä kuten niiden pitäisi olla. Asiantuntijat, faktat ja todennäköisyydet ratkaisevat, älämölö, tunteet ja hyvä fiilis harvemmin.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu