Rinteellä anti-Midaksen kosketus

Vuosi on kulunut siitä kun SDP paistatteli mediassa 22,7 prosentin kannatusluvuissa. Ei paistattele enää, äskeinen 15 % osoittaa syöksykierteen alkaneen.

Missä tahansa normiyrityksessä puhenjohtaja Rinteelle olisi tullut lähtö mutta onneksi demareilla on pitkät perinteet suojatyöpaikkojen luomisesta. Puheenjohtajana äijäfeministiksi tunnustautunut Rinne on ollut demareille saavutus sinänsä ja varmuudella he ovat ylpeitä johtajastaan. Kunnon äijäfeministityyliin Rinne viimeisimpänä tempauksenaan lemppasi vastakkaista sukupuolta edustaneen ministeritoverinsa kuin rukkasen, kun oma asema alkoi olla uhattuna. Vasemmistoliitto ja Vihreät seurasivat näytelmää hipihiljaa vierestä, onhan parempi olla hiljaa ja alistua kuin puuttua isomman touhuihin.

Vanhusten puolueeksi leimautunut SDP oli siis viime vuosien suosionsa huipulla vuosi sitten kun Yle:n gallupissa se mittautti lähes 23 %:n kannatuksen. Joulukussa kannatus oli vielä 21,5 ja se pysyi yli 20 prosentin Rinteen pitkän sairausloman ajan. Kun Rinne tarmoa puhkuen maaliskuun alussa palasi toimeen, alkoi tapahtua: alkoivat Rinteen möläytykset.

Ensin Rinne eräässä vaalitentissä vaati brassilihaa verolle ja mätti samalla myös suomalaisia lihantuottajia. Vähän sen jälkeen Rinne katsoi ettei Suomea ehkä kelpuutettaisi Naton jäseneksi vaikka hakisimme. Rinne myös möläytti, että kielteisen turvapaikkapäätöksen täällä saaneet piti laittaa töihin. Kesällä hän typerällä lausunnollaan perusteettomasti moitti juuri virkaan astunutta puolustusvoimain komentajaa. Edellisenä vuonna hövelisti luvattu vappusatanenkin kutistui muutamiin euroihin eikä lisärahaa ole jatkossa tiedossa minkä kaikki tietävät.

SDP:n uskottavuutta ovat nakertaneet omalta osaltaan myös Rami Adham rikostuomiollaan, euroehdokas Näkkäläjärven valehtelu ja oksettava rikoshistoria, Hussein al-Taeen valehtelu ja rikosepäily, Husu Husseinin valehtelu omasta rikoshistoriasta ja taksikyydeistään ja nyt viimeisimpänä demarileirin (Lipponen, Halonen, Rinne) lemmikki Veijo Baltsar törkeine ihmiskauppaepäilyineen.

Demarien alamäki on ollut Rinteen ottaessa vetovastuun alkuvuonna melkoinen eikä loppua ole näkyvissä. Vauhti kiihtynee jatkossa kun Rinteen ay-kaverit laittavat Suomessa lakkorallin päälle. Posti-gate oli pientä sen rinnalla, että kohta seisoo koko Suomi ay-johdon näyttäessä että Suomella on talouden alamäessä varaa lakkoilla. Vasemmistossa lepää voima ja vihervasemmistossa kunnia. Aamen.

On selvää, että demarien törttöilyt napsahtavat myös muiden hallituspuolueiden nilkkaan. Vihervasemmistokepu ottaa takuuvarmasti syyt niskoilleen demarien syöksykierteestä, kohta alkavasta lakkosumasta ja talouden alamäestä. Onkin ollut jopa jännittävä havaita, miten hiljaa hallitustoverit ovat seuranneet Rinteen ja Paateron törttöilyjä ja erityisesti häikälemätöntä Paateron uhraamista ay-jyrä Rinteen takapuolen turvaamiseksi.

Toistaiseksi näyttää siltä että mihin tahansa Rinne koskeekin, muuttuu kauniisti sanottuna kakaksi. Jos Sipilä johti Suomea kuin liikeyritystä, Rinne johtaa sitä kuin ay-liikettä. Ei muuta kuin kohti uusia lakkoja, toverit.

 

 

majuripasi

Laskuvarjojoukkueen johtajakoulutuksen saanut, armeijassa ja poliisissa palvellut, vuodesta 2006 lakimiehenä toiminut yrittäjä. Asiat sanotaan niin kuin ne ovat, eikä kuten niiden pitäisi olla. Asiantuntijat, faktat ja todennäköisyydet ratkaisevat, älämölö, tunteet ja hyvä fiilis harvemmin.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu