Suomi halutaan Venäjän pelipaitaan

Potkupallon EM-kilpailuja ei ole edes aloitettu kun kiista pelipaitojen painatuksista käy kuumana. Venäjä on raivostunut Ukrainalle ja nyt Suomikin halutaan liittää Venäjään.

Aloituspalloa ei ole edes potkaistu kun Ukraina sai isäntämaan raivon partaalle. Ukrainalta hieno ele painattaa pelipaitoihin Ukrainan valtion ääriviivat mutta Venäjällä ei paidoista pidetty Krimin takia. Tietämättömille ja kommunisteille tiedoksi että Venäjä ryösti Krimin Ukrainalta vuonna 2014.

Venäjän valtioduuman komitean jäsen Dmitry Svishchev ehdotti että Venäjän pelaajien pitäisi saada käyttää pelipaitoja, joka kuvaa Venäjän keisarikuntaa sen loiston päivinä. Svishchev halusi liittää Ukrainan, Suomen ja Puolan alueet Venäjän pelipaitoihin koska ne kuuluivat Venäjään.

Svishchev, joka ei taida olla mikään älykkö, todennäköisesti lipsautti ilmoille monen johtavan venäläispoliitikon pitkäaikaisen haaveen. Puola taitaa venäläisiltä jäädä ottamatta mutta olisihan tuossa edes jotain tarjolla. Voi tietysti myös olla että duumassa vain on älykääpöitä jotka eivät tiedä mitä aina puhuvat.

No, oli miten oli, Suomi voisi napauttaa takaisin Pietarissa 16.6.2021 kun se pelaa Venäjää vastaan. Voin lainata Suomen karttaa vuodelta 1933 mikäli maajoukkue haluaa painattaa Suomen valtion oikeat rajat pelipaitoihinsa. Tekstin voisi laittaa kuulumaan: We havent forgotten, 1939-44.

+11
majuripasi
Hamina

Laskuvarjojoukkueen johtajakoulutuksen saanut, armeijassa ja poliisissa palvellut, vuodesta 2006 lakimiehenä toiminut yrittäjä. Asiat sanotaan niin kuin ne ovat, eikä kuten niiden pitäisi olla. Asiantuntijat, faktat ja todennäköisyydet ratkaisevat, älämölö, tunteet ja hyvä fiilis harvemmin.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu