Tekopyhyys loistaa ilmastohysteerikoilla

Hesarin kuukausiliite kertoo hallituksemme ahkerimmista netin pikaviestipalvelujen käyttäjistä. Artikkeli tosin unohti mainita sen miten sankarimme vihervasemmistossa suorastaan loistavat ilmastonpilaajina.

On suorastaan huvittavaa havaita, miten tekopyhät poliitikkomme kiljuvat päivittäin mediassa ilmastonmuutoksesta ja vaativat toimia sen estämiseksi. Länsinaapurista löytyy jo lapsia, jotka räyhäävät mediassa ilmaston muuttumisesta tippa linssissä, milloin missäkin.

Mitä nämä hysteerikot itse touhuavat räyhäämisen väliajalla? Räpeltävät älylaitteita sormet punaisina vuorokauden läpi ja kehuvat toisiaan kaikesta mahdollisesta, kissanristiäisistä lähtien.

Onneksi olkoon, tekopyhät ilmastohysteerikkomme! Olette osaltanne pilaamassa elämää maapallolla ettekä edes tajua sitä.

 

https://yle.fi/uutiset/3-10832413

https://www.kauppalehti.fi/uutiset/kanadalaisprofessori-alypuhelimesi-on-todellinen-ymparistouhka/c932e432-4c11-37e5-ad82-aa6e5025a573

 

 

majuripasi

Laskuvarjojoukkueen johtajakoulutuksen saanut, armeijassa ja poliisissa palvellut, vuodesta 2006 lakimiehenä toiminut yrittäjä. Asiat sanotaan niin kuin ne ovat, eikä kuten niiden pitäisi olla. Asiantuntijat, faktat ja todennäköisyydet ratkaisevat, älämölö, tunteet ja hyvä fiilis harvemmin.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu