Valehtelijoita vai täysiä typeryksiä?

Ministeri Paateron asema ministerinä on nyt todella uhattuna. Eikä pääministeri Rinne pääse yhtään vähemmällä. Meillä on ministereinä joko valehtelijoita tai ihan oikeita typeryksiä.

Nyt kun vasemmistohallituksen törttöilyjä on lähdetty tutkimaan urakalla, kuva pääministerin ja ministeri Paateron toimista omistajaohjauksessa alkaa selventyä. Rinne ja Paatero ovat tienneet pakettilajittelijoiden siirrosta heikompaan työehtosopimukseen jo etukäteen ja siunanneet asian, ja näinhän Postin puolelta asiasta aiemmin kerrottiinkin. Tätä ei ole syytä epäillä koska näin on pitänytkin menetellä.

Viimeistään PAU:n puheenjohtajan Niemisen äskettäisen tunnustuksen jälkeen Rinteen ja Paateron asemat ministerinä ovat todella uhattuna: Molempien ministerien osalta vahvistuu nyt se, että joko meillä on valehtelevia ministereitä tai sitten he vain ovat muuten typeriä. Jos vastuuministerit eivät puuttuneet asiaan silloin kun piti puuttua, he ovat tietoisesti hyväksyneet asian. Jos taas he eivät osaa lukea papereita, ymmärrä niiden sisältöä tai edelleenkään osaa pyytää apua niiltä, jotka ymmärtävät, ministerit ovat täydellisiä typeryksiä. Tuen vetäminen pois jo hyväksytyltä siirrolta syntyneen kohun vuoksi osoittaa jopa epäpätevyyttä ministerintehtäviin.

Valtion ei pitänyt puuttua siirtoasiaan koska siellä asiasta oli tiedetty jo kesällä kun siirtoa valmisteltiin ja siirto tuolloin hyväksyttiin valtio-omistajan puolelta. Postissahan toimii hallituksen lisäksi myös hallintoneuvosto, jonka demarijäsenet  ovat myös olleet asiasta tietoisia ja takuuvarmasti pitäneet yhteyttä valtiohallituksen tovereihinsa.

Summa summarum. Postin hallitus ja hallintoneuvoston demarit ovat kysyneet Rinteeltä ja Paaterolta lupaa työehtosopimuksen siirtoon jo kesällä ja siirtoon oli tuolloin suostuttu. Rinteellä ja Paaterolla oli siirrosta riittävät tiedot käytettävissä viimeistään 01.09.2019, jolloin PAU:n Nieminen jo kyseli valtiota apuun.

Se miten Rinne ja Paatero tämän jälkeen sotkeutuivat asiaan, on oma farssinsa. On helppo veikata että Postin hallituksen asema on jatkossa vahva. Rinne ja Paatero eivät uskalla erottaa sitä koska Postissa on vahvat todisteet Rinteen ja Paateron osallisuudesta lajittelijasiirtoon jo suunnittelun alkuvaiheista lähtien. Rinne ja Paatero todennäköisesti ovat Postin panttivankeja itse luomassaan sopassa.

Onneksi olkoon, vasemmistotoverit. Olette todella kritiikkinne ansainneet.

https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000006323008.html

 

 

majuripasi

Laskuvarjojoukkueen johtajakoulutuksen saanut, armeijassa ja poliisissa palvellut, vuodesta 2006 lakimiehenä toiminut yrittäjä. Asiat sanotaan niin kuin ne ovat, eikä kuten niiden pitäisi olla. Asiantuntijat, faktat ja todennäköisyydet ratkaisevat, älämölö, tunteet ja hyvä fiilis harvemmin.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu