Venäjän Suomi-syytöksiin tulee puuttua valtiotasolla

Venäjä on viime aikoina mättänyt Suomea kuin vierasta sikaa. Suomessa valtiojohto on hiljaa kuin se kuuluisa neste sukassa. Haloo, valtiojohto?

Viimeisten vuosien aikana Venäjä on alati kiihtyvällä vauhdilla ja yhä hysteerisemmin lisännyt Suomi-vastaista uutisointiaan. Suomen valtiojohto on seurannut uutisointia hiljaa vierestä. On varmuudella ollut helpompaa soitella silloin tällöin Luontoiltaan tai esitellä kotia tai jakkuja milloin millekin naistenlehdelle kuin puuttua ilmeisten poliittisten älykääpiöiden johtaman diktatuurin tarkoitukselliseen Suomen mustamaalaamiseen.

Venäjän mukaan Suomi hyökkäsi itänaapurin kimppuun 1939. Suomi kansanmurhasi neuvostoliittolaisia siviilejä ja tappoi pikkulapsia milloin myrkyin ja kaasukammioin, milloin lelupommeilla räjäyttäen. Suomi murhasi neuvostoliittolaisia muun muassa keskitysleireillä. Nyky-Suomikin polkee täällä asuvan venäläisvähemmistön oikeuksia, kohtelee raa’asti venäläislapsia ja salakuljettaa aseita Venäjältä.

Valtiojohdolle tiedoksi että Venäjä tekee mustamaalaamisen tarkoituksella. Olisiko tähän syytä jo puuttua keskitetysti? Kyse on Venäjän valtiojohdon järjestämästä pitkäaikaisesta, tarkoituksellisesta ja julkisesta vaikutuskampanjasta, joten siihen pitää puuttua valtiojohdon taholta julkisesti. En voi veronmaksajana sietää sitä, että laiminlyötte ilmeisiä virkatehtäviänne ja yritätte vierittää ongelmaa virastoille tai yksityisille yhdistyksille, joiden tähän muka pitäisi puuttua.

Kunnioittavasti, huolestunut veronmaksaja.

majuripasi

Laskuvarjojoukkueen johtajakoulutuksen saanut, armeijassa ja poliisissa palvellut, vuodesta 2006 lakimiehenä toiminut yrittäjä. Asiat sanotaan niin kuin ne ovat, eikä kuten niiden pitäisi olla. Asiantuntijat, faktat ja todennäköisyydet ratkaisevat, älämölö, tunteet ja hyvä fiilis harvemmin.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu