Perussuomalaisten puoluesihteeri asiantuntijana

Perussuomalaisten puoluesihteeri on ansiokkaasti käsitellyt muiden puolueiden virheitä ja erehdyksiä lähimenneisyydessä. Siitä lämmin kiitos hänelle.

En lainkaan epäile, etteikö kokoomuksen virhearviot 2000-luvun alussa suhteessa Venäjään ja sen johtavaan puolueeseen, kääntäisi vaalivoitton Perussuomalaisille. Heillä, kun ei ole koskaan ollut muuta ulkopolitiikkaa, kuin että rajat kiinni.

Helmikuun kuudentena päivänä herran vuonna 2022 puoluesihteeri jätti hetkeksi virkansa puoluesihteerinä ja kirjoitti blogin 29-vuotta Venäjää tutkineena asiantuntijana.

Asiantuntijan mielestä Suomen Natoon liittymistä pitäisi lykätä kriisin jälkeiseen aikaan. Senkin jälkeen liittymiseen vaadittaisiin kansanäänestys. Asia oli hänen mielestään liian suuri poliittisen eliitin ratkaistavaksi. Asiantuntija luotti tässä asiassa presidentti Niinistöön.

Jotkut tosin voisivat pitää presidenttiä poliittiseen eliittiin kuuluvana, mutta asiantuntijamme on ilmeisesti toista mieltä.

Natoon liittymisestä pitäisi myös käydä laaja kansalaiskeskustelu. Asiantuntija oli estänyt bloginsa kommentoinnin.

Nuoria ”äkkiä-Natoon” kokoomuslaisia asiantuntija moitiskeli siitä, että tällainen kanta perustui ei-informaatioon. Hän suosittelisin kuuntelemaan vanhempia kokoomuslaisia, luultavasti juuri samoja, joita hän on moittinut parin blogin verran viime aikoina suomettumisesta.

Itse sodan historijoitsijamme ennusti kestävän 8h-12 päivää.

Kauniiksi lopuksi asiantuntija toivoi, ”meidän olisi omaksuttava suuri kansallinen sovinnon linja”.

Tähän toiveeseen on helppo yhtyä, semminkin kun asiantuntija toimii itse elävänä esimerkkinä sovinnon rakentamisesta.

ManuKorkman
Sitoutumaton Vaasa

Mielipiteeni ovat pääosin muilta lainattuja tai tuulesta temmattuja.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu