Rokotuskriittisten lääkärileikit

Korona on tuonut keskuuteemme lääkäriä leikkivät aikuiset.

He eivät vain itse kieltäydy rokotteista, vaan haluavat muiden toimivan samoin.

Rokotekriittisten mielestä lääketieteellinen koulutus ja kokemus ovat turhia, kun puhutaan rokotteista. Tarvittavan pätevyyden saavuttaa vuosien yliopisto-opintojen sijaan googlettamalla, eli huomattavasti nopeammin (tehokkaammin), eikä tarvitse edes poistua kodistaan.

Toisaalta, rokotekriittisiä lämmittää kovasti, jos yksikin lääkäri, vaikka vain eläinlääkäri, jakaa heidän kantansa koronarokotteeseen.

Muut lääkärit ovatkin lääketeollisuuden korruptoimia. Kaikki muut.

Rokoterealisteja eivät siis lääkärit ja asiantuntijat höynäytä. He ottavat asioista itse selvää. Modernissa tietoyhteiskunnassa taksinkuljettaja tai päiväkodin johtaja saa olla myös rokoteasiantuntija, jos niin haluaa. Miksei saisi?

Puheenvuorossa näitä rokoteasiantuntijoita ja -realisteja riittää. Toimitus silloin tällöin siivoaa heidän valheellisia väittämiään sisältäviä blogeja pois, koska jonkun täytyy kantaa se vastuu, johon he eivät itse kykene.

Tällöin rokotusasiantuntija antaa puheenvuoron kropan jakavalle juridiikan asiantuntijalle. Finlex ’in läpeensä kolunneelle itseoppineelle sananvapaus juristille.

Touhu jatkuu.

 

+26
ManuKorkman
Sitoutumaton Vaasa

Mielipiteeni ovat pääosin muilta lainattuja tai tuulesta temmattuja.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu