Älykäs ihminen ottaa selvää asioista, älykäs on erilainen

158 ÄO:lla kerron teille seuraavaa:

Älykkäällä ihmisellä on enemmän vaihtoehtoja. Älykkään mieli toimii siten, että se rupeaa etsimään erilaisia vaihtoehtoja, ratkaisuja pulman edessä. Älykäs ihminen ei ole toisten vietävissä, sillä se ei luota tyhmenpään.

Salaliittoteoriat ovat tapetilla tänä päivänä. Tyhmälle se menee heti tunteisiin ja hän määrittelee mielensä puolesta tai vastaan eikä kykene muuttamaan mieltään vaikka todisteet laitetaan pöytään.

Älykäs ihminen etsii ja tutkii asiaa. Ei päätä heti kättelyssä tunteella onko puolesta vai vastaan.

Hitler valmisteli sotaa ja teki asevarustelua salassa vastoin rauhansopimusta. Varmasti joku osasi odottaa sellaista kun näki mitä oli tapahtumassa. Jos tämä ”näkijä” julkisesti kertoi asiasta, hänet tänään leimattaisiin salaliittoteoreetikkona. Asia oli kuitenkin totta.

Näin on laita myös läpi historian. Ei kaikkea valmistella julkisuudessa sillä se syö yllätyksen voiman sekä työrauhan.

Ei valtamedia tänäänkään kerron kaikkea, eikä se edes tiedä kaikkea.

Älykäs ihminen tietää, että on muitakin tapoja selvittää totuutta kuin ylen ja maikkarin uutiset.

Globalisaatio ja some mahdollistavat paljon totuuden etsintää tänä päivänä. Vaikka salassa tehdään, aina on joku joka tietää ja aina on joku joka vuotaa tiedot, erilaisista motiiveista käsin.

Demokratiassa enemmistöllä on valta ja se suojelee sitä sekä edistää omaa ideologiaa. Neutraalia ihmistä tai tahoa ei ole olemassa, siellä on aina ihmisiä joilla on arvot, mielipiteet, tunteet jne. Vähän jos ollenkaan on ihmisiä joilla ei ole minkäänlaista ketunhäntää kainalossa. Ihminen tahtoo saada lisää ja edistyä sekä tehdä muista samanmielisiä, se kun on todiste siitä, että itse on oikeassa ja hyvä.

Tänään on korona takuuvarma salaliitto niin myös ilmastonmuutos. Erilaiset koulutetut ”profeetat” kertovat mielipiteitään jotka poissulkevat toisensa. Niistä pitää sitten valita mieleinen. Se jolla on valta saa näkemyksensä esille ja alistaa muut siihen. Näin on ollut aina koko maailmanhistorian ajan.

Vasta jälkikäteen voimme absoluuttisesti kertoa kuka oli oikeassa. Joidenkin kysymysten kohdalla se on kyllä silloin jo liian myöhäistä.

Vähäistä älyä omaaville; idiootti, imbesilli, debiili kehoitan kääntymistä Jumalan puoleen sillä Hän lupaa antaa viisautta sille joka sitä Häneltä pyytää, sillä älykkyys ei aina muutu viisaudeksi.

Muita tahtoisin neuvoa koronan, rokotuksen, ilmastohysterian, EU liittovaltion tiimoilta etsimään tietoa muualtakin kuin valtamedian uutisista. Varokaa myös aivanpaskoja valeuutisia jotka omaa ideologiaa ajaavat, mutta siellä kultaisella keskitiellä on kolikon toinen puoli.

 

Uusimmat salaliitot:

Kouvolan maanjäristyksen todellinen syy: Salainen ydinasekoe

Argeologi ihmeissään: Suomen maaperällä maailman suurin öljylähde. Kadut voisivat olla öljyn myynnillä ja jalostamisella suomessa kultaa, mutta vihervasemmisto ideologia estää kansaa rikastumasta. Taustalla 1910 luvulla tehdyt poraukset Kainuussa. Öljyä ei silloin tahdottu antaa kaksipäisen kotkan kynsiin ja poraajat lähtivät californiaan öljyteollisuuden oppiin, mutta menehtyivät sillä tiellä. Purkutöiden yhteydessä päiväkirjat löytyivät.

MarcoBehm

52v sinkku kristitty, 4 lasta, 3 lasten lasta Lähellä sydäntä: Jumalan tunteminen, voimanosto, laulaminen, kitaran soitto, biljardi, biisien teko, shakki, hyvän vaimon etsiminen

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu