Anna Suomelle mahdollisuus!?

Kuntavaalitulos on yksi mittari tämän hallituksen sekä tämän maailmanmenon puolesta tai vastaan. Siksi on tärkeää puhua myös valtakunnallisista asioista, EU:sta, moraalista jne.

Äänestäjillä on valta muuttaa politiikkaa sekä suomen kurssia tai pitää se ennallaan.

Jokin on muuttunut maailmassa, suomessa ja meissä. Poliitikot saavat luvata vappusatasia, 10 hyvää ja 9 kaunista ilman, että siitä joutuu tilille 4 vuoden aikana, kun lupauksia ei toteuteta. Se on väärin, se on valehtemista, moraalitonta. Millon suomen kansa sanoo: ”Jo riittää!” Asiat muotoillaan siten, että väärinymmärtämisen mahdollisuus on korkea. Nyt on ajankohtaista sanoa, että saamme EU:lta 3 miljardia euroa. Totuus on kuitenkin se, että me annamme EU:lle 3 miljardia euroa. Se hämmästyttää kovasti tällaisena aikana, kun Koronan jälkipyykkiin tarvittaisiin kunnissa ja koko valtakunnassa kaikki mahdollinen raha. Me annamme EU:lle 6 miljardia veronmaksajien rahoja joista saamme takaisin 3 miljardia euroa. Jos sinä annat minulle 600 euroa ja minä annan sinun omista rahoistasi takaisin sinulle 300 euroa niin tuleeko sinulle tunne, että olet voitolla ja saanut jotakin lisää? Sinun tulee mennä hallituksen iltakouluun, sillä se on ainoa paikka jossa velat muuttuvat saataviksi.

Kun 50v mies kokee tänään olevansa 6v tyttö ja huomenna kenties jotakin muuta niin meidät muut alistetaan hyväksymään tämä. Ihmisoikeuksien, yhdenvertaisuuden, tasa-arvon jne. nojalla meidät pakotetaan hyväksymään mitä tahansa, jonka yksittäinen ihminen keksii pyytää em. lakien nojalla. Jokin on muuttunut.

Peruskoulussa ala-aste ikäiset lapset eivät tiedä ovatko he tyttöjä vai poikia. He ovat ahdistuneita, syövät masennuslääkkeitä. Jokin on muuttunut. Armeijaa ei pystytä käymään, joka aiemmin oli kunnia-asia. Jokin on muuttunut. Peruskoulua ei pystytä suorittamaan ilman säkkituolia ja avustajaa, jokin on muuttunut.

Peliriippuvaiset, huumeongelma, syrjäytyminen, mielenterveysongelmat, jne. Poliitikot tarjoavat aina jälkikäteen asioita, kun paska on jo housussa. Kukaan ei puhu ennaltaehkäisemistä, sillä siihen poliitikoilla ei ole konsteja. Luin juuri kirjan: ”Late, suomen pelätyin rikollinen.” 3 murhaa, ex-elinkautisvanki, 25 vuotta vankiloissa, mielisairaalat siihen lisäksi. Latea ei pysäyttänyt metallinpaljastimet tai psykologit, joita tarjotaan ratkaisuksi, kun koulussa ammutaan 10 ihmistä.

Jokin on muuttunut. Nyt puuttuu se mikä on yhteistä Latelle ja menneille sukupolville suomessa. Jumalan pelko ja Jumalan kunnioitus. Late löysi tämän ja on aivan eri mies tänään. Sama lääke toimii myös kollektiivisesti koko valtion kohdalla. Millainen keisari–sellainen hovi, millainen hovi–sellainen kansa. Tällaisen suomen te äänestäjät olette tahtoneet, jossa kaikki se mitä esi-isät pitivät Jumalan pelossa epänormaalina on tänään normaalia. Milloin te sanotte: ”Jo riittää” Onko teillä sinapin siemenen verran Jumalan pelkoa ja kunnioitusta jäljellä?

MarcoBehm

52v sinkku kristitty, 4 lasta, 3 lasten lasta Lähellä sydäntä: Jumalan tunteminen, voimanosto, laulaminen, kitaran soitto, biljardi, biisien teko, shakki, hyvän vaimon etsiminen

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu