Demokratia kuoli aikoja sitten, kaikki ei vain tajua sitä.

Mieletön ristiriita ollut jo vuosia ympäri maailman.

Vaali kuin vaali, hävinnyt osapuoli ei hyväksy tulosta.

Ilmiö suurenee ja syvenee koko ajan, USA meni pisimmälle, kuka tekee seuraavan ennätyksen.

Ristiriita on tässä: Eliitti saadakseen orjia, resurssit ja rahat puhuu demokratian puolesta.

EU:n eliitti tahtoo laajeta eli saada lisää valtiota EU:hun ja syventää liittovaltiota eli saada enemmän ihmisiä käskyvallan alle omien tarkoitusperien toteuttamiseksi. Mutta kansan tahto on toinen. Eri ryhmät tahtovat itsenäistyä ja siis olemaan pienempi ryhmä jossa on samoin ajattelevia. Kukaan ei tahdo tavallisessa kansassa olla monikulttuurinen, se on vain eliitin höpötystä ja valhetta, kun kansaa tökkii pakolla samaan muottiin ahtaminen.

Espanjalainen tahtoo olla espanjalainen eikä eurooppalainen. Espanjan sisällä tahdotaan pienempiin ryhmiin ja itsenäisyyttä toisinajattelevista.

Kaikkialla on kahtiajako. Jos kahtiajako onnistuu, sitä seuraa taas kahtiajako. Se onkin sitten jo alkuperäisestä nelijako. Tämä ilmiö on tuttu nimikristityssä maailmassa. Ei tulla toimeen toisten kanssa niin pitää perustaa omia lahkoja. Tämä sama ilmenee nyt koko yhteiskunnassa ja kaikkialla.

Ja syyt ovat ilmeiset. Ensiksi, ihmiset ovat samanlaisia. Ei ole Hitler, apartheit tms. joitakin yksittäisiä tapauksia, sidottuna aikaan tai paikkaan, vaan sellainen on ihminen.

Rakkaus kylmenee. Aina vaan vähemmän riittää rakkautta, sympatiaa, empatiaa. Oma napa käy yhä lähemmäs ja oma kuppikunta. Sydämessä ei ole enää tilaa demokratialle ja sitten yritetään väkisin pitää yllä demokratiaa ja monikulttuurisuutta vaikka sydän on muualla.

Demokratia on totaalisen kuollut ja lisää oireita siitä tulee seuraamaan. Se voi olla pieni asia joka saa ihmiset kuppikunnaksi.

Lukumääräisesti pieni eliitti tykkää syödä kaviaaria ja koettaa pakoittaa suuren joukon duunareita vaihtamaan hernekeiton kaviaariin.

Mites sitten käy kun duunarit tajuaa olevansa lukumäärältä suurin ylivoimaisesti ja tulee Kekkonen joka yhdistää duunarit ja sanoo: Nyt riitti kaviaarin mässäily.

MarcoBehm

52v sinkku kristitty, 4 lasta, 3 lasten lasta Lähellä sydäntä: Jumalan tunteminen, voimanosto, laulaminen, kitaran soitto, biljardi, biisien teko, shakki, hyvän vaimon etsiminen

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu