Enkelit evoluutioteorissa!?

Enkelien todellinen alkuperä: 1.Moos.2:1. Niin tulivat valmiiksi taivas ja maa kaikkine joukkoinensa. 2. Ja Jumala päätti seitsemäntenä päivänä työnsä, jonka hän oli tehnyt, ja lepäsi seitsemäntenä päivänä kaikesta työstänsä, jonka hän oli tehnyt.

Evoluutioteoriassa ensin ilmestyy tyhjästä paljon asioita ilman älyä tai suunnitelua, tapahtuu suuri räjähdys…..kelataan hieman eteenpäin….syntyy alkulima joka kahdentuu, toisesta haarasta tulee eläimet ja toisesta kasvit eli olet sukua vesimeloonille kun mennään koko sukupuu läpi, polvi polvelta taaksepäin. Omalla kohdallani sukupuu vie Nooaan ja Aatamiin.

Tuntemani evoluutio uskonnon edustajat uskovat samaan aikaan enkeleihin, varsinkin suojelusenkeleihin jotka heidän lapsiaan suojelee.

Missä on se fossiili joka on puoliksi enekeli ja puoliksi apina? Kun muutos on tapahtunut miljardien vuosien aikana niin jossakin täytyy olla teorian mukaan välivaiheita. Missä on apina-kala yhdistelmä?

Miksi niitä ei enää tapahdu?

Mielenkiintoinen on tämä idea nyhtää tyhjästä. Ensin ei ollut mitään, näinhän se on pakko olla kun kysytään tarpeeksi kauan, mitä oli ennen sitä. Yksi teorin haara on että tyhjästä voi edelleen ilmestyä yhtä ja toista. Minulla on huonot kokemukset tuosta yrityksestä nyhtää tyhjästä. Olen vaimoa nyhtänyt tyhjästä jo tovin, mutta ei vaan ole tähdet ilmeisesti kohdallaan ja otolliset.

Jos Herra tahtoo ja elän niin olisi tarkoitus osallistua klassisen voimanoston Masters II luokassa sm-kisoihin 2021 marraskuussa. Sitä silmällä pitäen olen yrittänyt nyhtää tyhjästä voimaa kyykkyyn ja maveen, mutta ei vaan, en tiedä. Saada nähdä jos kuntavaaleihin hyväksytään ehdolle niinkuin on tarkoitus, että nyhjäytyykö ääniä tyhjästä riittävästi 😉

Evoluutioteoria on yksi sairaimmista ja julmimmista eksytyksistä mitä perkele on koskaan keksinyt

MarcoBehm

52v sinkku kristitty, 4 lasta, 3 lasten lasta Lähellä sydäntä: Jumalan tunteminen, voimanosto, laulaminen, kitaran soitto, biljardi, biisien teko, shakki, hyvän vaimon etsiminen

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu