Hallitusohjelma on kuin vihkivala, kunnes kuolema eroittaa.

Vihkivalahan alkaa valheella ”papin” suulla. ”Tämän seurakunnan edessä” Raamattu määrittelee papin ja seurakunnan aivan toisella tavalla….noooh. Sitten tapahtuu jotakin perin kummallista. Suu puhuu jotakin muuta kuin mitä sydän ajattelee. ”Rakas, rakas, minä rakastan sinua ja sitoudun sinuun, kunnes kuolema eroittaa”.

Tuollaista tulee ulos suusta, mutta sydän sanoo hiljaisesti samaan aikaan. ” Olen sinun kanssasi siihen asti kun sinä tyydytät kaikki minun tarpeeni, etkä vaadi minulta mitään. Sen jälkeen vaihdan sinut niinkuin paidan, enkä käy jänkäämään asioista, sillä pääni ei sitä kestä”

”Olemme sitoutuneet noudattamaan hallitusohjelmaa” näin sanoo suu ja sydän puree hammasta, siitä kovasta hinnasta johon joutuu tekemään kompromissin hyväksyessä toisten ideologian etenemisen joka kovasti poikkeaa omasta.

Kun Keskustalle on ollut tärkeä tämä maakuntahimmeli ja sen tuoma valta suuressa osassa Suomea. Nyt kun kuntavaaleissa tulee rökäletappio ja valta kunnissa ja maakunnissa tulee olemaan vain syvä uni niin on päivän selvää, että sitoutuminen hallitusohjelmaa loppuu. Et saa itse mitään, mutta vastoin tahtoa sitoudut muiden ideologian etenemisen auttamiseen. Jos haen vertauksen avioliitosta, niin seksiä on joka päivä, mutta nainen ei saa orgasmia koskaan. Miten kauan on realistista odottaa tuollaisen järjestelyn kestävän?

Kuinka monta päivää Keskusta on sitoutunut hallitusohjelmaan hävittyään kuntavaalit nololla tavalla? Onko Keskusta kuinka pitkään se hallituksen kevytkenkäinen.

MarcoBehm
Sitoutumaton Lahti

52v sinkku kristitty, 4 lasta, 3 lasten lasta Lähellä sydäntä: Jumalan tunteminen, voimanosto, laulaminen, kitaran soitto, biljardi, biisien teko, shakki, hyvän vaimon etsiminen

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu