Isänmaallisten podium?: Schauman-Kekkonen-Halla-aho

Senaatintorilla pitäisi olla Schaumanin patsas, ryssäpatsaan sijaan.

Kekkonen yritti saada Karjalan takaisin, Paasikivi sai Porkkalan, suurmies hänkin.

Aho ja Ahtisaari sen sijaan myivät suomen Brysseliin. Eikö ole jännä, että Keskusta on aina mukana vaa´ankieli asemassa kun Suomelle tapahtuu pahaa.

Keskustan avustuksella on otettu EU:lta vastaan 30 hopearahaa. Elvytyspaketti rikkoen omia lakeja on verirahaa ja viimeinen naula arkkuun. Lakeihin on hankala vedota, kun niitä rikotaan jatkuvasti omien etujen mukaan.

Entäpä Halla-aho? Puheita on, tekoja ei, ei riitä valta. Monet tahtoisivat nähdä Halla-ahon pääministerinä ja antaa hänelle mahdollisuuden josta ilmenee onko sanansa mittainen mies.

Ensin ruotsi, sitten venäjä, sitten Eu, sitten Islam? Suomea viedään kuin litran mittaa. Onko Halla-ahosta estämään tämä ja palauttamaan isänmaa sen arvoiselle paikalle?

On mielenkiintoista miten kouluttamaton köyhä samaistuu tohtorismieheen. Kaduilla huhutaan, että Perussuomalaisten eliitin sydän on kylmä köyhille, mutta Islamin karkoittaminen sekä EU:sta poistuminen kelpaisi useille. Suomen eurooppalaiset tekevät tietysti kaikkensa, ettei näin kävisi. Propagandaa levittävät, jossa Suomi irti Eu:sta sekä monikulttuuriudesta ajautuisi nälänhätään, kaikkien hylkäämäksi banaanivaltioksi.

Hypoteesi: Halla-aho on pääministeri, mutta hallituksessa pakonomainen kompromissi estää tekemästä mitään radikaalia Suomen hyväksi. Persut ovat yksin eikä tänä päivänä enää saada juurikaan missään asiassa niin suurta yksimielisyyttä, että asioita olisi helppo muuttaa. Sulle-mulle idea toimii pienissä asioissa, mitään radikaalia se ei muuta.

MarcoBehm

52v sinkku kristitty, 4 lasta, 3 lasten lasta Lähellä sydäntä: Jumalan tunteminen, voimanosto, laulaminen, kitaran soitto, biljardi, biisien teko, shakki, hyvän vaimon etsiminen

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu