Kuka veikkaa oikein? Milloin Suomi eroaa Eu:sta?

Eu jäsenvaltioita on tietysti peloteltu, kun uutuuden viehätyksen jälkeen alkoi tulla soraääniä. Toistaan typerämpiä direktiivejä jne. On kerrottu, että jos eroaa Eu:sta niin tulee konkurssi, nälänhätä ja jää yksin. Venäjä hyökkää jne.

Tulee niin kovat tullit, että banaani maksaa 10e kpl. Pettuleipää joudumme taas syömään, pula-aika.

Hyvällä itsetunnolla varustettu ja omilla aivoilla ajatteleva Britania ei ostanut tätä peloitetta. Kohta me saamme huomata, että Britit voivat paremmin kuin koskaan. Korona on toki sotkenut monta asiaa ja vääristää pitkän aikaan. Mutta se pöly laskeutuu joskus.

Eu eliitti huomasi, että pelote ei toimi ja tuli hätä käteen, miten pidetään sinisilmäiset hönkät edelleen maksumiehinä mukana. Laitetaan sellaiset velat niskaan ohi omien lakien ja sääntöjen, että siitäpä ei niin vain lähdetä.

Mutta, mutta…niinkuin tiedetään kaikki säännöt ovat rikottavissa. Eu itse on paras suunnannäyttäjä siinä ollut.

Suomeen tarvitsee vain tulla rohkea hyvällä itsetunnolla varustettu hallitus joka ajattelee omilla aivoilla. Suomen kansan huono itsetunto takaa pitkän vieterin, vaan pohja se on siinäkin säkissä ja silloin ei velkojen maksamisella uhkailla ja pidetä Suomea väkisin Eu:ssa. Me tiedämme, että fixit on totta jonakin päivänä, tämä ei ole tuhat vuotinen valtakunta, se on Jeesuksen yksinoikeus.

Mikä asia laukaisee Suomen poistumisen Eu:sta? Milloin tämä ihanuus tapahtuu?

Kerro sinä. Minulle jokainen päivä on liikaa.

MarcoBehm

52v sinkku kristitty, 4 lasta, 3 lasten lasta Lähellä sydäntä: Jumalan tunteminen, voimanosto, laulaminen, kitaran soitto, biljardi, biisien teko, shakki, hyvän vaimon etsiminen

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu