Kumpi oli ensin muna vai kana? Lapsille saa tehdä mitä vaan, lapset saa tehdä mitä vaan.

Jos nyt ei mennä ajassa taaksepäin liian paljon eikä aivan sairaisiin lasten kohteluihin niin aloittakaamme aikajana toisen maailman sodan jälkeisestä tilaanteesta.

Sodan jälkeen oli orpolapsia joita sijoitettiin koteihin. Osa heistä sai kokea väkivaltaa, raskasta orjatyötä, seksuaalista hyväksikäyttöä. En ymmärrä insestiä enkä pedofilia. Miten joku voi saada siitä nautintoa.

Olemme nähneet dokumentteja 1960 luvulta jossa valtion koulukodeissa hakataan lapsia ja käytetään hyväksi seksuaalisesti. 1980 -luvun tapahtumista voin itse todistaa Pernasaaren ja Kotiniemen osalta olevat sairaat piirteet.

Ministeri Rehula sanoi sori siitä jos lastenkodeissa ja koulukodeissa on kohdeltu huonosti. Asia nousee aika ajoin esille, ehkä 5 tai 10 vuoden välein, mutta asia ei koskaan muutu. Lapsille saa tehdä mitä tahansa eikä se hetkauta aikuisia tai vallanpitäjiä millään tavalla se on varma asia. Jos olisi ollut tahtoa nujertaa asia, jos se olisi prioriteetti yksi, se olisi kitketty pois. Rahaa on, raha ei riitä kaikille ja kaikkeen, mutta jos oikeasti on tahtoa niin asia pystytään poistamaan.

Nyt tähän rinnalle on tullut lasten lupa tehdä mitä tahansa. Mistä he ovat mallin saaneet? Koulukiusaaminen eri muodoissa vain lisääntyy ja väkivalta raaistuu. Potkitaan porukassa maassa olevaa, nuorten tekemiä murhia ja tappoja sekä niiden yrityksiä on ennätysmäärä.

Eikö suomalaisella yhteiskunnalla ole muuta tarjota kuin Duudsonit? Nämä psykologit ja terapeutit jotka kiertelevät kouluissa kertomassa ettei saa kiusata. Jonkun mielestä Duudsonit itse ovat terapian tarpeessa.

Pernasaaren koulukodissa oli eräs helsinkiläinen Kari. Mukava kaveri, lauleli bändissä ja varasteli autoja. En tiennyt silloin, että salem hakaniemessä, nuorisopastori ns. Jumalan edustaja, Jumalan joka on rakkaus oli käyttänyt Karia seksuaalisesti hyväkseen. Kari on kertonut julkisuudessa tämän asian television kautta. Karin elämä oli mennyt sekaisin ja niinpä kohtasimme Perniksessä. Karin ura on vienyt huumeisiin, viinaan, vankiloihin Kakolaa myöten. Lahjakas kaveri, mutta sisältä tapettu jo hyvin nuorena. Kun hallitus aina sitä rahaa ajattelee niin kuinka paljon Kari on maksanut yhteiskunalle? Kuinka paljon maksaisi ennalta ehkäisevä työ kouluissa?

 

On mielenkiintoista kuinka maailman onnellisin maa on niin väkivaltainen kautta linjan, mutta tässä oli kyse lapsista. Jos minulla olisi rahaa, lähtisin pois Suomesta. Mitta on täynnä tätä teatteria. Jos saisin turvapaikan Bahamalta olisin valmis luopumaan Suomen passista.

MarcoBehm
Sitoutumaton Lahti

52v sinkku kristitty, 4 lasta, 3 lasten lasta Lähellä sydäntä: Jumalan tunteminen, voimanosto, laulaminen, kitaran soitto, biljardi, biisien teko, shakki, hyvän vaimon etsiminen

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu