Kyselytuntia seuraan: Itkeä vai nauraa?

Toinen toistaan tyhmempiä ideoita lasten ja nuorten pahoinvoinnin muuttamiseksi.

Sen verran suomen koulutetuimmat ihmiset ymmärtävät, että myös aikuiset voivat pahoin, onhan sekin jo jotakin.

Ongelmia ja pahoinvointia on jos jonkinlaista. Jos otamme 20 vuoden ajalta tilastot niin pakko on meidän myöntää, että asiat vain pahenevat.

Jumalaton ihminen, ministeri, kansanedustaja on hampaaton tämän asian edessä. He eivät tunne ongelmien aiheuttajaa eikä näin ollen heillä voi olla oikeaa lääkettä asioiden ratkaisemiseen.

Heillä on kyllä tarjota velkarahaa ja he puhuvat resursseista. Lisää kouluun kuraattoreja, psykologeja jne. Ongelma on siinä, että em. ammattikunnalla ei ole ratkaisuja koska hekään eivät tiedä syitä ja seurauksia.

Asiat ovat täysin hengellisiä aina. Jumalan ja Jumalan rakkauden puuttuminen on syynä ja tämän on saanut aikaan juurikin päättäjät jotka ajavat ja edustavat itse jumalatonta maailmankatsomusta. He niittävät nyt sitä hedelmää jota ovat itse kylväneet.

Päivi Räsänen on ainoa eduskunnassa joka saattaa tietää jotakin todellisista syistä ja seurauksista, mutta hän pelkää sanoa sitä ääneen. Ääneen sanoessaan hän joutuisi varmasti naurunalaiseksi ja kenties lääkärintarkastukseen.

Nämä minun sanani ovat totta ja muut tulevat huomaamaan sen eräänä päivänä, mutta silloin se on jo myöhäistä.

Tulette näkemään, että Suomi tulee voimaan vielä pahemmin kuin nyt ja ongelmat suurenee, eikä mikään raha maailmassa riitä niihin tyhmiin ehdotuksiin joita hallitus ja eduskunta tekee asian ratkaisemiseksi, joka on ajan ja rahan hukkaa.

MarcoBehm
Sitoutumaton Lahti

52v sinkku kristitty, 4 lasta, 3 lasten lasta Lähellä sydäntä: Jumalan tunteminen, voimanosto, laulaminen, kitaran soitto, biljardi, biisien teko, shakki, hyvän vaimon etsiminen

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu