Mikä oli Jumalan osuus 105 kunnian päivissä!?

Ennen oli miehet rautaa ja laivat oli puuta hiiohoi. Nämä rauta äijät ovat kertoneet Jeesuksen tai enkeleitä ilmestyneen rintamalla sodan aikana. Kyllä kai suomalainen vastaa 10 ryssää ja yksi ryssä kenties 10 somalia, mutta kun niitä ryssiä oli se yhdestoista ja kahdestoista.

Samanlaisia tarinoilta on Israelin armeijalta sekä USA armeijalta sodissa islamia vastaan.

Nyt en siis puhu käpykaartista jotka lienivät etupäässä jehovan todistjia, helluntailaisia ja muita paskahousuja, jotka perustelevat armeijasta kieltäytymisen syynä olevan haluttomuus oppia tappamaan. Ihminen on täydellinen tappaja jo varsin nuorena niinkuin saadaan lööpeistä lukea. Suomessa tapetaan humalassa ja puukolla, tätä taitoa ei opetettu AUK:ssa. Sen sijaan opetettiin puolustamaan isänmaata, uskoa, perhettä, itseä, omaisuutta jne.

Omalta kohdalta ei ole paljoa puolustettavaa. Isänmaa on annettu Brysseliin ja sitä ei enää ole, uskoa ei saa puolustaa tai joutuu Päivi Räsäsen tavoin istumaan päivät pitkät kuulusteluissa, perhe ja omaisuus meni eli ei tähän jää paljon muuta puolusteltavaa kuin siveys. No jaa…kerran turussa, pilkku oli tullut, viimeinen oljenkorsi, vedellä ja leivällä liian kauan. Tekevälle sattuu ja kun usein sattuu, siihen tottuu.

Kyllähän herkästi tulee mieleen että Jumala on syystä tai toisesta nostanut pakanakansojen joukosta suomen erityisasemaan jotakin erityistä varten.

Itse arvelen suomen löytävän itsensä valona ja suolana muulle maailmalle eräänä läheisenä päivänä. Asia tuntuu nyt yhtä kaukaiselle kuin 4.11 Bidenin voitto vaaleissa.

MarcoBehm

52v sinkku kristitty, 4 lasta, 3 lasten lasta Lähellä sydäntä: Jumalan tunteminen, voimanosto, laulaminen, kitaran soitto, biljardi, biisien teko, shakki, hyvän vaimon etsiminen

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu