Missä olit kun Donald Trump poistui uutisista?

Itse olin bannissa, terve taas, beme is back

Trump katosi jokapäiväisistä uutisista joka tuutista eikä Joe Biden ole vielä tullut uutisiin kovin voimakkaasti.

Mutta Trump ei kadonnut somesta. Suomessa ja ympäri maailmaa pidetään Trumpin muistoa yllä varsin oudolla tavalla. Ja varsin outo porukka tähän tehtävään on ryhtynyt.

Ihmiset väittävät ja uskovat edelleen vaalivilppiin joka vielä kääntyy Trumpin eduksi. He sanovat perin kummallisia asioita. He löytävät ja kaivavat valeuutisia joita eivät sellaisiksi ymmärrä ja saavat sieltä tukea itselleen. Mitä oudompi salaliittoja onkaan menossa. Mihinkään ei voi luottaa paitsi we love trump kanavaan. He sanovat USA on sotatilassa, valkoinen talo on tyhjä, Bidenin virkavala oli feikki jne jne jne. Tämä on todella järkyttävää ihmisen käytöstä ja kummalliseksi tekee sen, että nämä ihmiset kutsuvat itseään uskoviksi, kristityiksi. Minä olen seurannut heitä etäältä ja voin sanoa, että heidän kristillisyys on hataralla pohjalla. Kuinka ihminen voikaa olla sokea ja eksynyt. Kuinka ihminen häpeää ja pelkää olla väärässä ja höynäytetty.

Mistä tämä Trumpin palvonta ja väittämä jumalan miehestä sitten johtuu. Tietenkin Jumalan miehelle on suuri tilaus, tämä aika on mitä on eikä minkään sortin Jumalan miestä ole raamatun jälkeen ollut auttamassa ja näyttämässä tietä. Tämän tiedän sinkkuna, kun on kauan vedellä ja leivällä, karisee ronkelius pois.

Jumala käyttää tietenkin ihmisiä toteuttamaan aivoituksiaan, esim. Rooman keisarin tuli valloittaa maita ja saada päähänsä veronkerääminen ja sen tapahtuminen jokaisen kotikaupungissa jne jne jne, jotta tapahtuu se mikä on kirjoitettu, Jumala valvoo Sanaansa ja sen toteutumista, näin tulee täyttää kaikki vanhurskaus. Rooman keisareista oliko 13/15 homoja ja murhaajia ja ties mitä, niin se ei tee keisarista Jumalan miestä jos Jumala on käyttänyt tätä johonkin.

Aivan samoin Trumpin kohdalla Jumala käytti miestä esim. Jerusalemin suurlähetystöasiassa, mutta ei se tee Trumpista Jumalan miestä, kristittyä tai uskovaista.

Minua vain huolestuttaa jos Trump saa ihmiset näin haltioitua ja palvomaan itseään. Nämä suomen kristityt ovat Trumpia jauhaneet vaali-illasta asti kiiluvin silmin ja kaikki muu on laitettu syrjää, Jeesusta myöten. Rakkaudesta puhumattakaan.

Kun ilmestyy se iso paha, antikristus, jonka kerrotaan olevan vielä karismaattisempi kuin kukaan muu. Tämä mies kun toivottaa sitten Jumalan siunasta ja antaa luvan rakentaa temppeli Jerusalemiin niin uskovat suomessa ja muualla kuolaavat ja ovat ansassa. Siitä ansasta ei pääsekkään kuukausien päästä pois pienellä kasvojen pesulla niinkuin Trumpin kohdalla tulee käymään vaan silloin tulee olemaan vakavista asioista kyse.

Tällaiset eksyttäjät Trump-fanaatikot joutuvat kyllä tilille aikanaan, mutta he saavat mukanaan heikkoja sinisilmäisiä ja se on paha asia.

Jumala on aikoinaan nostanut USA:n maailman poliisiksi. USA on ainoa Israelin ystävä joka estää muita hyökkäämästä sinne niinkuin kirjoitukset kertovat. Kaikilla on halu työntää Israel mereen, raamattu kertoo nämä asiat. Se ei onnistu ilman isoveli USA:n takia. Jotakin täytyy jenkeissä tapahtua, että Israeliin saa mennä sotimaan. USA pitää saada polvilleen, ettei se pysty estämään Israeliin tunkeutumista tai saada USA:n johdolla aikaan valerauha joka avaa ovet ja vapaan pääsyn. Näitä asioita joita raamatussa kerrotaan on aivan turha ja tyhmää yrittää estää, siinä käy vain itselle huonosti.

 

MarcoBehm
Sitoutumaton Lahti

52v sinkku kristitty, 4 lasta, 3 lasten lasta Lähellä sydäntä: Jumalan tunteminen, voimanosto, laulaminen, kitaran soitto, biljardi, biisien teko, shakki, hyvän vaimon etsiminen

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu