Mooses jo kehoitti käsien pesua, hallitus keksi pyörän uudestaan 2020

1500 luvulla musta surma tappoi euroopassa 60% kansasta. Yhtä ainutta juutalaista ei kuollut. Mainitse yksikin nimeltä. Sillä he fanaattisesti elivät Mooseksen lakien mukaan sillä lain rikkominen viivästyttää Messiaan tulemista. Joka vuotinen influenssa jossa suomessa kuolee tuhansia ihmisiä olisi pitkälti estettävissä jos otettaisiin vaari Jumalan sanasta.

Mikäpä olisi väkevämpi esimerkki kuin suomen hallitus.

Jumala ihmisen luojana tietää parhaiten miten tulee elää ja toimia. Jumala on myös kiinnostunut ihmisen tavallisesta arjesta, joten sen tähden Hän kehoittaa pesemään käsiä, sillä tietää mitä siitä seuraa jos niin ei tehdä. Ehtoollisen nauttiminen johon kuuluu alkoholia, myös tappaa bakteereita suusta. Tällaisia pieniä asioita arjesta on raamattu täynnänsä.

On harmi, että saatana on päässyt suomenkin ottamaan näppeihinsä jo alusta alkaen eikä suomi ole koskaan päässyt Jumalan lupauksista ja ohjeista osalliseksi.

Suomen kansaa on aina ohjeistanut tahot jotka ovat isästä perkeleestä. Jos puhutaan lähi vuosisadoista, ensin oli katolikirkko täällä joka on totaalisen perkeleestä, tilalle tuli pienempi paha, mutta yhtä kaikki on luterikirkon oppi helvetin syvyyksistä.

Kirkon rivimies kansa ja duunarit ovat kyllä tolkun ihmisiä, mutta mitäpä se auttaa jos johto on perkeleellinen. Niinkuin raamattu sanoo, saatana pukeutuu valkeuden enkeliksi.

Suomen kansaa on viety kuin kuoriämpäriä valehtelijalta toiselle.

Kun kirkosta vihdoin alkaa ihmisiä eroamaan ja totuus paljastua, kääntää kansa katseen ns. maallisiin vastuunkantajiin. En tiedä mennäänkö siinä ojasta allikkoon vai päinvastoin.

Olisin ymmärtämässä, että minulla on eräänä päivänä kättä pidempää jolla tarjota suomen kansalle vaihtoehtoa. Sinä päivänä pystyn uskottavasti paljastamaan valehtelijat rautalangasta vääntäen ja antamaan tilalle aidon toisenlaisen tien joka on totta.

3.Moos.15:11. Ja jokainen, johon vuotoa sairastava koskee, ennenkuin on huuhtonut kätensä vedessä, pesköön vaatteensa ja peseytyköön vedessä ja olkoon saastainen iltaan asti.

MarcoBehm

52v sinkku kristitty, 4 lasta, 3 lasten lasta Lähellä sydäntä: Jumalan tunteminen, voimanosto, laulaminen, kitaran soitto, biljardi, biisien teko, shakki, hyvän vaimon etsiminen

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu