Onko Kokoomuksen kupla puhkeamassa lopullisesti?

Kokoomuksen kannatus gallupeissa jatkaa laskuaan toistuvasti.

Me kaikki tiedämme Kokoomuksen olevan rikkaiden, yrittäjien sekä hyväosaisten etujärjestö ja puhtaasti näin ja vain näin.

Kokoomus ei aja duunarin, vähäosaisen tai maaseudun asiaa muutoin kun opposiosta ja vaalien alla.

Ja syykin on ilmeinen, siellä on äänet.

Olen aina ihmetellyt miten duunari, vähäosainen tai heinäkenkä voi äänestää Kokoomusta.

Miten Kokoomus on onnistunut luomaan menneisyydessä illuusion, että rikkaiden etujärjestöä äänestämällä sinustakin tulee rikas. Lentäjän poika, siis lentäjä itsekkin? Ovatko siis ihmiset jo viimein tajunneet Kokoomuksen todellisen luonteen? Sen, että vaalipuheet ovat ainoat jossa ajetaan vanhusten, vähäosaisten, duunarin jne. asioita. Ehkä se oli tämä Korona joka pakoitti ihmiset pysähtymään ja miettimään arvoja uudestaan, vanha kunnon kuoleman pelko laittaa arvot uusiksi, kun ihminen joutuu katsomaan hetken totuutta silmiin.

Harvat asiat ovat kiveen hakatut. Tuhatvuotiset valtakunnat ovat kaatuneet, viimeksi cccp ja tietysti se johtuu siitä, että Jeesus on varannut itselleen tuon valtakunnan perustamisen ja johtamisen.

Kiveen hakattuna asiana olin pitänyt Keskustapuoluetta joka tunnettiin maaseudun jne etujärjestönä, mutta Sipilä muutti senkin kuvan toiseksi.

Perussuomalaiset Soinin johdolla ja Halla-ahon johdolla ovat 2 täysin eri puoluetta.

Sehän on selvää ettei persut pääministeri puolueena saa paljoa aikaan, sillä he eivät liene yksin enemmistöhallituksessa joten kompromissejä tehdään. Niinkuin olis valtaa niinkuin on mieltä, mutta kun ei ole.

Toki persujen johtama hallitus on tuhat kertaa parempi kuin tämä vihervassu hallitus joka höpöttelee aivan kummallisia asioita kuulla. Sekaisin olevan Keskustan siunauksella.

2 pahasta jos täytyy valita se pienempi niin toivon että Persut pääsevät valtaan ja pysyvät siellä kauan. Se ainakin hidastaisi osan paskan valumista suomeen.

Käykö tässä niin, että Kokoomus valuu 5% kannatukseen jonka voisi jotenkin ymmärtää versus mitä edustetaan.

+1
MarcoBehm
Sitoutumaton Lahti

52v sinkku kristitty, 4 lasta, 3 lasten lasta
Lähellä sydäntä: Jumalan tunteminen, voimanosto, laulaminen, kitaran soitto, biljardi, biisien teko, shakki, hyvän vaimon etsiminen

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu