Onko Saatana sinun jumalasi?

Jospa tarkastelemme asiaa rehellisesti ilman tunnekuohuja, ilman häpeää ja ilman pelkoa.

Halusit tai et, uskoit tai et, totuus ei muutu ja se on tämä: Ihminen elää joko Jumalan tai Saatanan tahdossa. Ihminen on joko Jumalan tai Saatanan johdateltavana. Sillä erotuksella, että perkeleen vietävissä oleva ihminen ei sitä itse tajua, koska ei usko asiaan. Harmaata aluetta ei ole. Kukaan ei voi olla neutraali.

Rehellisyys pakottaa meidät siis raamatun pariin, joten jättäkäämme omat mielipiteet vähemmälle, sillä totuus ei ole makuasia. Yrittäkäämme olla myös ratkaisukeskeisiä tavalla joka mahdollistaa muutokseen.

Sinun tähtesi, otan lähtökohdaksi tämän: ”Jos raamattu on kokonansa totuus ja Jumalan Sanaa niin…

Jeesuksen suulla se kertoo Saatanasta mm. tämän: Joh.8:44 ”Hän on ollut murhaaja alusta asti, ja totuudessa hän ei pysy, koska hänessä ei totuutta ole. Kun hän puhuu valhetta, niin hän puhuu omaansa, sillä hän on valhettelija ja sen isä”. Saman jakeen alussa kerrotaan tunnusmerkit ihmisistä jotka tieten tai tietämättään ovat Saatanan vietävissä: ”Te olette isästä perkeleestä, ja isänne himoja te tahdotte noudattaa”.

Saatanan alkuperä suhteessa ihmiseen on tässä: 1.Moos.3:1. Mutta käärme oli kavalin kaikista kedon eläimistä, jotka Herra Jumala oli tehnyt; ja se sanoi vaimolle: ”Onko Jumala todellakin sanonut: ’Älkää syökö kaikista paratiisin puista’?

Ilm.12:9. Ja suuri lohikäärme, se vanha käärme, jota perkeleeksi ja saatanaksi kutsutaan, koko maanpiirin villitsijä.

Tässä on Saatanan loppu: Ensin tulee ihana välivaihe eli 1000 vuotinen valtakunta jossa Jeesus tahtoo näyttää miten elämää olisi tullut elää ja samalla kun verrataan kahta aikakautta niin on helppo ymmärtää oikeutus helvetille. Ilm.20:2. Ja hän otti kiinni lohikäärmeen, sen vanhan käärmeen, joka on perkele ja saatana, ja sitoi hänet tuhanneksi vuodeksi 3. ja heitti hänet syvyyteen ja sulki ja lukitsi sen sinetillä hänen jälkeensä, ettei hän enää kansoja villitsisi, siihen asti kuin ne tuhat vuotta ovat loppuun kuluneet; sen jälkeen hänet pitää päästettämän irti vähäksi aikaa.

Ja lopullinen Saatanan tuho seuraajineen: Ilm.20:10. Ja perkele, heidän villitsijänsä, heitetään tuli- ja tulikivijärveen, jossa myös peto ja väärä profeetta ovat, ja heitä vaivataan yöt päivät, aina ja iankaikkisesti. 11. Ja minä näin suuren, valkean valtaistuimen ja sillä istuvaisen, jonka kasvoja maa ja taivas pakenivat, eikä niille sijaa löytynyt. 12. Ja minä näin kuolleet, suuret ja pienet, seisomassa valtaistuimen edessä, ja kirjat avattiin; ja avattiin toinen kirja, joka on elämän kirja; ja kuolleet tuomittiin sen perusteella, mitä kirjoihin oli kirjoitettu, tekojensa mukaan. 13. Ja meri antoi ne kuolleet, jotka siinä olivat, ja Kuolema ja Tuonela antoivat ne kuolleet, jotka niissä olivat, ja heidät tuomittiin, kukin tekojensa mukaan. 14. Ja Kuolema ja Tuonela heitettiin tuliseen järveen. Tämä on toinen kuolema, tulinen järvi. 15. Ja joka ei ollut elämän kirjaan kirjoitettu, se heitettiin tuliseen järveen.

Tuossa siis viitekehys tiivistettynä tälle keskustelulle.

Raamatun mukaisesti saatana siis on tullut varastamaan ja tappamaan ja tuhoamaan.

Perkeleellä on 2 pääteemaa, toinen on luulottelu että se pystyy estämään Jumalan vanhurskauden eli kaiken sen tapahtumisen minkä Jumala on kirjoituksiin eli raamattuun katsonut tarpeelliseksi kirjoittaa ylös. Pakanoiden täysi luku: Jumalalla on päivämäärä jolloin pillit laitetaan pussiin ja tämä aika loppuu, toinen Jumalan määre on pakanoiden täysi luku eli ihmiset juutalaisuuden ulkopuolelta. Jumalalla on mielessään joku luku ihmisä jotka Hän haluaa taivaaseen kaikista kansoista, kieliryhmistä jne. Saatana ajattelee mielessään, että se pystyy estämään tämän pakanoiden luvun täyttymisen. Jumalan ykkös Kerubi oli suuri viisaudessa ja täydellinen kauneudessa, tämä kauneus teki ylpeäksi ja sumensi ajatuksen ja tuli tahto olla Jumalaa eli luojaansa suurempi. Tämä ei Jumalalle sopinut vaan sukset meni ristiin ja lopputili tuli Kerubin hommista. Mutta se ajatuksen sumeneminen jäi päälle ja ajatus siitä että pystyy estämään asioita joita Jumala on luvannut tapahtuvaksi. Toinen päämäärä saatanalla on saada helvettiin niin paljon ihmisiä kuin mahdollista, kukapa sinne yksin tahtoo, no joo, mutta. Saatanan luonne siis on tappaa, varastaa ja tuhota. Eli tappaa ja varastaa sielut Jumalalta joka on antanut ihmisille vapaan tahdon, kas siihen perustuu rakkaus.

Nyt tämä vihtahousu ei suinkaan tule sarvet päässä ja sorkissa sekä hännässä vaan se tekeytyy valkeuden enkeliksi eli lupaa 10 hyvää ja 9 kaunista sen sijaan että laskisi sinut Jeesuksen juttusille. Hurskainkaan uskova ei välty saatanan valheilta vaan nielee siiman koukkuineen kaikkineen. Uudestisyntynyt kristitty joka on täynnä Pyhää Hengeä, raamatun ja Jumalan tuntemusta saattaa päästä perille taivaaseen. Portti on ahdas ja tie kaita sanoo raamattu eli teltta ovi se ei ole. Kirkkojen jäsenkirjoilla, käsien nostolla helluntaiteltassa ei ole iänkaikkisuus arvoa jolla taivaaseen pääsisi.

Kaikki uskonnot, ismit, kristinuskon sisällä olevan harhaopit vievät ihmistä pois Jeesuksen luota eli iänkaikkisesta elämästä taivaassa Jumalan luona ja johtaa iänkaikkiseen kadotukseen Jumalasta eli helvettiin, tämä on fakta eikä ole riippuvainen ihmisten mielipiteistä.

Raamattu on peili josta yksilö, hengellinen yhteisö tai kokonainen valtio pystyy näkemään kenen leirissä on.

En syytä ihmisiä. Tahdon vain auttaa. Perkele on älykäs ja ahkera jolla on oma lehmä ojassa. Kun yksi juoni ei uppoa sinuun, se keksii tilalle toisen joka uppoaa. Ja niinpä sinä et pääse Jeesuksen luokse. Kun sinä onnistut pääsemään Jeesuksen luokse niinkuin jotkut meistä ovat onnistuneet, tulee perkele ja yrittää vetää sinut takaisin. Jos onnistut riippumaan Kristuksessa kiinni, perkele ei helpolla luovu sinusta vaan tekee kaikkensa että olet sitten ainakin hampaaton saamaan aikaan lisää kaltaisiasi.

Kaikkein paras jekku on sinut saada luulemaan että olet Kristuksessa. Perkele keksii kristikunnan sisään erilaisia oppeja joista sitten kinastellaan ja jokainen luulee olevansa totuudessa kiinni ja menossa taivaaseen. Näin ei ole mikäli oppi ei löydy raamatusta. Perkele saa sinut ja yhteisösi uskomaan että oppinne on se ainoa oikea ja muut ovat väärässä.

Jeesuksen tie sen sijaan on yksi oppi, sama kaikille, kaikkialla, kaikkina aikoina joka on myös todennettavissa raamatussa ilmi käyvin esimerkein.

Onko siis Saatana sinun ”jumalasi”? Kumpaa sinä kuuntelet, tieten tai tietämättä? Se näkyy teoissa, sillä raamattu sanoo hedelmistä puu tunnetaan.

Voit vastata itse tähän kysymykseen, se on helppoa. Otat vain peilin eli raamatun käteen ja ryhdyt lukemaan sitä. Pian huomaat mitä väriä olet tunnustanut. Peli ei ole menetetty sillä samassa raamatussa on ohjeet joilla voi vaihtaa väriä ja kurssia.

Vinkkiä sanon, että lukeminen kannattaa aloittaa Markuksen evankeliumista, sitten Luukas.

On myös väliä minkälaista raamatunkäännöstä luet. 1933/38 kirkkoraamattu on riittävän tarkka sinulle alkuun. Varmaan ymmärrät että on perkeleen intressi myös mulkata raamatusta jakeita joilla pilata sinun suhteesi Jumalaan ja perille pääsyyn.

Varmasti on niin, että tämä kirjoitus ei ole täydellinen, sillä yllätys yllätys, myös minua häiritään kun yritän Jeesuksesta puhua muille. Olen valmis rakentavassa mielessä vastaamaan kysymyksiin, kestän myös kritiikkiä, miten vain kaikki käy. Minusta ei ole kyse vaan sinun ja Jeesuksen suhteesta sekä taivaaseen perille pääsystä eräänä päivänä.

0
MarcoBehm
Sitoutumaton Lahti

52v sinkku kristitty, 4 lasta, 3 lasten lasta
Lähellä sydäntä: Jumalan tunteminen, voimanosto, laulaminen, kitaran soitto, biljardi, biisien teko, shakki, hyvän vaimon etsiminen

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu