Onko suomalaisuuden juuret Baabelin tornin tiilitehtaalla?

Suomen leijona, mistä tuli tämä symboli meille? Suomen olot ovat liian kylmät leijonille. Symbolit otetaan omasta ympäristöstä.

Leijona tuli suomeen ruotsista, ruotsiin tanskasta jne, pääsemme hiljalleen kohti etelän lämpöön jossa leijona viihtyy.

Jumala sanoi Aatamille ensin ja sitten uuden alun jälkeen Nooalle, olkaa hedelmälliset, menkää ja täyttäkää maa.

Ihminen, vanha venkula kerääntyi yhteen ja sanoi: 1.Moos.11:4. Ja he sanoivat: ”Tulkaa, rakentakaamme itsellemme kaupunki ja torni, jonka huippu ulottuu taivaaseen, ja tehkäämme itsellemme nimi, ettemme hajaantuisi yli kaiken maan.”

Eli juuri toisin kuin Jumala oli käskenyt. Tuohon aikaan eli vuonna…ööö….mitähän se oli eKr. oisko ideoita. Juutalaisten ajanlasku alkaa Aatamin luomisesta, siitähän sen voi laskea kun kaikkien ikä mainitaan raamatussa isältä pojalle, polvi polvelta, no mutta…tuohon aikaan ei ollut valosaastetta, joten tähdet näkyivät kirkkaana ja selvästi. Tähdissä näkyi myös evankeliumi, tähtikuvioissa. Jumalat(3) loi (yksikössä) taivaan ja maan eli taivaan ensin tähtineen ennen ihmistä. Joten siitä voi päätellä jotakin Jumalan ennalta suunnittelusta.

Näitä tähtikuvioita sitten alettiin palvoa Jumalan sijaan ja pyrittiin lähemmäs tämä ”jumalaa”.

Oliko vielä näin, että Baabelin tornin hujakoilta aina suomen perukoille asti ovat argeologit löytäneet wanhoja raunioituneita saunan pohjia n. 1000Km välein.

1.Moos.11:5. Niin Herra astui alas katsomaan kaupunkia ja tornia, jonka ihmislapset olivat rakentaneet. 6. Ja Herra sanoi: ”Katso, he ovat yksi kansa, ja heillä kaikilla on yksi kieli, ja tämä on heidän ensimmäinen yrityksensä. Ja nyt ei heille ole mahdotonta mikään, mitä aikovatkin tehdä. 7. Tulkaa, astukaamme alas ja sekoittakaamme siellä heidän kielensä, niin ettei toinen ymmärrä toisen kieltä.” 8. Ja niin Herra hajotti heidät sieltä yli kaiken maan, niin että he lakkasivat kaupunkia rakentamasta. 9. Siitä tuli sen nimeksi Baabel, koska Herra siellä sekoitti kaiken maan kielen; ja sieltä Herra hajotti heidät yli kaiken maan.

Mitenhän se lieni se viimeinen tutkimus dna:sta, jossa kerrottiin alkuperän olevan yhdestä pariskunnasta kaikilla. Oliko vielä näin sekin, että suomalaisuuden juuret pystytään jäljittämään juurikin tuolle Baabelin tienoolle.

Ei sillä nyt suurta merkitystä ole, mutta joskus tämä mielessä käy.

 

 

0
MarcoBehm
Sitoutumaton Lahti

52v sinkku kristitty, 4 lasta, 3 lasten lasta
Lähellä sydäntä: Jumalan tunteminen, voimanosto, laulaminen, kitaran soitto, biljardi, biisien teko, shakki, hyvän vaimon etsiminen

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu