Onko Väyrysellä ässä hihassa? Nostaako hän Keskustan tuhkasta?

Ylen gallup, HS gallup, puheet turuilla ja toreilla ennakoivat Keskustalle rökäletappiota kuntavaaleissa.

Maakuntavaalit jäävät haaveeksi siinä kohtaa, joten Keskusta on supistumassa 3-5% kannatukseen seuraavissa eduskuntavaaleissa.

Eikö sellainen olisi liikaa Keskustan ylpeydelle ja pillit laitetaan lopullisesti pussiin. Ei kai Keskusta olisi maailman historian ensimmäinen poliittinen puolue joka lopettaa toimintansa. Eikö se olisi ihan normaali kysynnän ja tarjonnan laki. Se mistä Keskusta tunnettiin alunperin, sitä tarjoaa nyt muut. Keskustan ollessa oppositiossa Sipilän johdossa, tapahtui radikaali muutos. Ehkä jo aiemmin. Eri tavalla ajattelevat uudet henkilöt ottivat vallan Keskustassa. Se ei enää ollutkaan isänmaallinen, kristilliset arvot omaava, maaseudun puolia pitävä. Tätä ihmiset eivät vielä tienneet, mutta Sipilän hallitus toi kyllä nopeasti kynnet esille.

Siitä tuli EU ja suurkaupunki myönteinen, ei kristillinen puolue, joka unohti juurensa. En ole politiikan tai Keskustan asiantuntija, mutta tällaisen havainnon voi tehdä kuka tahansa maallikko.

Kun tappio tulee kuntavaaleissa ja maakuntavaalit perutaan hallituksen kaatumisen jälkeen niin onko silloin Väyrysen paikka nostaa taas Keskusta suosta vai loppuuko Keskusta  kokonaan.

Saako Väyrynen taakseen ”vanhoilliset” Keskustalaiset ja kuinka nopeasti he saavat ihmiset taas luottamaan Keskustaan isänmaallisena, kristityt arvot omaavana, maaseudun puolia ajavana puolueena.

MarcoBehm
Sitoutumaton Lahti

52v sinkku kristitty, 4 lasta, 3 lasten lasta Lähellä sydäntä: Jumalan tunteminen, voimanosto, laulaminen, kitaran soitto, biljardi, biisien teko, shakki, hyvän vaimon etsiminen

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu