Pää ei kestä oravanpyörässä, eikä koronakaranteenin suomassa laatuajassa rakkaiden kanssa.

Eikö ole merkillistä, ihmiset valittavat kiirettä, oravanpyörää, pää ei kestä pitää olla viinaa.

Kun tulee korona ja laittaa ihmiset kotiin etätöihin rakkaimpien ihmisten seuraan jossa saa laatuaikaa niin pää ei kestä sitäkään vaan perheväkivalta lisääntyy huimasti.

Seinät kaatuu päälle oravanpyörässä, seinät kaatuu päälle kotona rakkaiden ja tärkeiden ihmisseurassa, mutta ei hätää, viina auttaa.

Paras terapeutti on Jumalan Sana eli raamattu. Vaikka sitä yritetään kilvan vesittää käännös käännökseltä sieltä se apu löytyy vanhoista käännöksistä.

Kokemusasiantuntijoita on vaikka kuinka paljon ollut kaikkialla maailmassa 2000 vuoden ajan, mutta ei vaan kelpaa. Mielummin lyödään päätä seinään ja jälkikäteen yritetään hosua ilmaan. Lisää poliiseja, lisää psykologeja, lisää laitoksia, lisää metallinpaljistimia, lisää kameroita, lisää sitä ja tätä. On huvittavaa katsoa vihervasemmisto hallituksen ratkaisuja kun kaikki kaatuu päälle kuin korttitalo, kasvavaa ongelmaa ongelman perään. Ja vaikka sanotaan, että tämä kaikki on kerrottu raamatussa ennalta ja siellä olevan syyt ja seuraukset eli myös ratkaisut ja apu niin ei se vaan kelpaa. On se vaan Jeesus sellainen peikko tässä maassa.

Milloinkohan suomen kansa herää ja avaa silmänsä ja toteaa, että kokeillaan sitä Jeesusta nyt sitten, mitä tässä on hävittää enää.

MarcoBehm

52v sinkku kristitty, 4 lasta, 3 lasten lasta Lähellä sydäntä: Jumalan tunteminen, voimanosto, laulaminen, kitaran soitto, biljardi, biisien teko, shakki, hyvän vaimon etsiminen

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu