Pitkät hiukset on miehelle häpeäksi, naiselle kunniaksi. Ettei rukous estyisi.

1.Kor.11:14. Eikö itse luontokin opeta teille, että jos miehellä on pitkät hiukset, se on hänelle häpeäksi; 15. ja että jos vaimolla on pitkät hiukset, se on hänelle kunniaksi? Sillä ovathan hiukset annetut hänelle hunnuksi. 16. Mutta jos joku haluaa väittää vastaan, niin tietäköön, että meillä ei ole sellaista tapaa eikä Jumalan seurakunnilla.

Eikö luonto, eikö maalaisjärki vai pitääkö aina olla laki.

Onko Jumala todella sanonut niin? ”Ssshh, ssshh ei todellakaan vaan kaikki on kulttuuriin ja aikaan sidottu kuten perhe, avioliitto, sukupuoli, seksuaalisuus ssshh ssshh”

Mikä ihme tässä on kun ei toimi, nouse ja käy, NOUSE JA KÄY.

Ilm.9:8. ja niillä oli hiukset niinkuin naisten hiukset, ja niiden hampaat olivat niinkuin leijonain hampaat.

Miksei sanottu tällä olennolla olevan hiukset kuin ihmisellä? Koska naisen ja miehen hiukset ovat erilaiset.

Tätä et löydä katekismuksesta: 2 todistajan nojalla;

2.Moos.20: 4. Älä tee itsellesi jumalankuvaa äläkä mitään kuvaa, älä niistä, jotka ovat ylhäällä taivaassa, älä niistä, jotka ovat alhaalla maan päällä, äläkä niistä, jotka ovat vesissä maan alla.

5.Moos.5:8. Älä tee itsellesi jumalankuvaa, älä mitään kuvaa, älä niistä, jotka ovat ylhäällä taivaassa, älä niistä, jotka ovat alhaalla maan päällä, äläkä niistä, jotka ovat vesissä maan alla.

Onko Jumala todella sanonut niin? Ssshh ei todellakaan, tee vaan ikoneita ne on ikkunoita taivaaseen, ei se tarkoita taikalua eikä taikauskoa ssshh.

Laitanko Jeesukselle pitkät hiukset vaikka pitkät hiukset olivat vain nasiireilla ja jonkun aikaa. Jeesus ei ollut nasiiri, sillä nasiiri ei ota viinipuun antia missä muodossa eikä mene lähellekkään kuollutta.

Olisiko Paavali sanonut pitkähiuksista miestä häpeälliseksi jos Jeesuksella olisi ollut pitkät hiukset?

Jerusalemissa lakihenkiset ortodoksijuutalaiset, millaiset hiukset heillä ovat? Onko herkkä ponihäntä?

WANTED: Etsitään kuntavaaliavustajaa, tuntomerkit; pitkät hiukset, leveä lantio. Loppuelämän pesti.

Hakemukset kuvineen beme@wippies.fi

MarcoBehm

52v sinkku kristitty, 4 lasta, 3 lasten lasta Lähellä sydäntä: Jumalan tunteminen, voimanosto, laulaminen, kitaran soitto, biljardi, biisien teko, shakki, hyvän vaimon etsiminen

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu