Punainen liha Vs. Soijan naishormoonit

Minulla on pakkanen täynnä punaista lihaa. Vähärasvaista naudan lihaa, syön sitä lähes päivittäin.

Vaihtoehtoisesti syön kanaa. Mausteet ne ruuan tekee, mutta punainen liha on maukasta sellaisenaankin ilman mausteita jos niikseen tulee. Mutta en syö sitä niinkään maun takia vaan hyvänä proteiinilähteenä. Lihassa on paljon protskuja sekä hivenaineita, rautaa, vitamiinejä jotka auttavat proteiiniä imeytymään. Hyvä proteiini korostuu kuntosaliharjoituksessa jos tahtoo kehittyä eli saada lihasmassaa ja voimaa.

Soijassakin on varmasti proteiiniä, mutta siinä on myös naishormooneja, estrogeenejä ja niitä kiihdyttäviä aineita. Naisille, joita onkin suurin osa vihervassuissa varmasti soija on vaihtoehto, sillä rinnat kasvavat, kohdun limakalvo kostuu ja ottaa kolestrolia kohdun limakalvon verenkierrosta ja muuttaa sitä energiaksi.

Mutta miehille sen kerrotaan tutkimuksessa aiheuttavan rintoihin rasvan kertymistä sekä peräsuolen limakalvolle joka on samanlaista välihan molemmin puolin, kostumaa joka kyllä vauhdittaa ns. vatsan toimimista, mutta joka voi olla harmillista liiallisena. Pitkälle vietynä saattaa myös tulla muita muutoksia.

Yhdestä naudasta saa hyvälaatuista proteiinia saman verran kuin 100 hehtaarin alueelta soijaa.

0
MarcoBehm
Sitoutumaton Lahti

52v sinkku kristitty, 4 lasta, 3 lasten lasta
Lähellä sydäntä: Jumalan tunteminen, voimanosto, laulaminen, kitaran soitto, biljardi, biisien teko, shakki, hyvän vaimon etsiminen

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu